onsdag den 23. december 2009

Dens regner Blotanical velsignelser!

Hvordan gjorde jeg så heldig?
De nominerede til Blotanical Awards er blevet annonceret, og The Urban Gardener har været nomineret til ikke 1, eller endda 2, men 3 præmier.
Tre!

Der er en for Bedste Urban Gardening Blog.
Andet for bedste Havearbejde for Wildlife Blog.
Og endnu en for bedste asiatiske Blog!

Og hvad gør det virkelig så meget ekstra-særlige er, at folk gør den indstilling er stipendiaten haven-bloggere fra hele verden.
Tak, min blog venner. Jeg er ydmyg ... og lidt nervøs over at opfylde forventningerne. Plus, virkelig, virkelig begejstret, at du overveje The Urban Gardener værdig.

Nu kommer den vente at se, hvem poser prisuddelingen endeligt.
De fleste af mine 'konkurrence' er meget gode venner fra vejen tilbage, da jeg var ny i blogging. Så der er denne følelse af \ "hey, jeg håber din blog vinder \", når jeg læser deres navne ved siden af minen på listen over nominerede.

Nu, undskyld mig lige lidt, mens jeg går og tørre denne super-dækkende glade smil fra mit ansigt.
Åh, jeg ved, jeg har ikke vundet endnu. Og jeg ved, at jeg højst sandsynligt ikke vil aldrig vinde. Men for mig er dette øjeblik mere end nok!

torsdag den 17. december 2009

Tips om Vedligeholdelse Air Conditioners


Forlænge levetiden på din Aircondition ved at opretholde det regelmæssigt

Af Mark J. Donovan

En klimaanlægget er en Guds gave i varme og fugtige sommermåneder. Ved at give periodiske air condition vedligeholdelse din kan forlænge levetiden på din bærbare air condition og forhindre uforudsete negative overraskelser. Sammenfattet nedenfor er et par enkle klimaanlægget vedligeholdelse tips, der kan forlænge levetiden på din klimaanlægget.

Rengør luftfilteret regelmæssigt. Hvis du bruger din Klimaanlægget dagligt i sommermånederne, ren luft filter en gang om måneden. Hvis klimaanlægget bruges regelmæssigt derefter rense luftfilteret i slutningen af sommeren.

Rengør kondensatoren bredbånd ved udgangen af sommersæsonen med en stål børste eller ved at blæse trykluft på dem. Sørg for, at støv og snavs ikke ender på bunden af klimaanlægget, da dette kan påvirke effektiviteten af din klimaanlægget.

Hvis den omgivende luft tempererede er under 60 grader, kontrollere foran kondensatoren bredbånd til is oprustning. Hvis der er is oprustning, slå klimaanlægget ud og vente, indtil lufttemperaturen udenfor er varmere. Hvem har brug for klimaanlæg i hvert fald ved 60 grader? De fleste folk vil vælge at skrue op for varmen ved denne temperatur.

Må ikke cyklus klimaanlægget og slukker pludseligt, da dette kan forkorte livet for klimaanlægget. Vent et par minutter efter at lukke klimaanlægget slukket, inden du tænder den igen.

Endelig, ved oplagring af klimaanlægget opbevar det på et sted, hvor der ikke er nogen chance for mus eller fugle til at kravle ind i den og skabe reder. Små gnavere kan tygge gennem isolering og ledninger og ødelægge et klimaanlæg i en off-season.

Med disse enkle tips du bør være i stand til at forlænge levetiden på din bærbare klimaanlægget.

fredag den 11. december 2009

Nye Con Boards

3 nye konsoliderede Boards nu i Spine, designet af Chris. Thems godt godt:





tirsdag den 8. december 2009

VW bil skitse af Marco Pavone

Dette er en fantastisk sketch! VW Designer Marco Pavone gjort det, god teknik og meget professionelle.
Jeg vil foreslå dig at kigge på VirtualCar.it hjemmeside, hvor du vil finde masser af billeder og farver skitser om projektet.

Foto via Virtualcar.it

tirsdag den 1. december 2009

1123 BREDT ESSO STATION


1123 Bred, 1920'erne.
(Courtesy Joyce Tipton)

Ved midten af 1920'erne, havde det sydvestlige hjørne af overordnede og Vest Club blive en Standard Oil Co serviceafdeling. Af 1941, dette var blevet Dodson's tankstation, som blev en Esso-stationen i 1948, og Dodson og Faucette Exxon af 1960'erne.


Looking nordvest, 1950'erne. Den Esso tankstation er synlig over 1131-1139 Broad St.
(Courtesy Barry Norman.)

Jeg er ikke sikker, når tankstationen gik ud af business / blev revet ned, men det synes at have været ude af virksomheden i 1985. I begyndelsen af 1990'erne, havde en Napa bildele butik er blevet bygget her, som siden er blevet Forenede Import Auto Parts.


1123 Bred, 07.26.09

Find denne plet på et Google Map.


36.016959, -78,919477

torsdag den 19. november 2009

Tony Francesconi

denne dude skyder rad fotos. vi mener RAD!

gå tjek hans site, DONTEXPLODE.COM for flere fotos! De vil være at se meget mere på vej på denne måde!





onsdag den 18. november 2009

Simple Minimalisme.

Substation / transformerstation Kenlderstraße, Wien / Wien

Hvad en facade! Indhold af anArchitecture

fredag den 6. november 2009

Bootleg Bar-BQ

Med en ulovlig svineproduktion under armen og en spand af tvivlsom barbecue sovs skvulpende på hans overalls, en backwoods ne'er-do-og forsøger at droppe revenuer. Eller gummint's grill inspektør. Eller hvad.

Tro det eller ej, er der noget endnu mere vigtigt foregår her, end det ekstravagante visning af stereotyper! (Quick Bemærk: Flere stereotype grill Hillbillies her og her.)

Hvad har virkelig greb vores interesse er, at Bootleg Bar-BQ er propounding en roman juridiske teori. Tidligere har vi set den påstand, at adgangen til grill er en borgerlig rettighed, den nedvurdering af kriminelle grill, og det tankevækkende bemærkning om, at lovligt opnået fisk og skaldyr er at foretrække.

Bootleg Bar-BQ, men vender sådan forsigtig legalisms hovedet. At høre dem fortælle det, det er meget godhed grill, der kunne gøre det ulovligt. (\ "Så god, at Oughta være ulovligt! \") Og hvad med de svin? Det smilende tilbehør er nu en medskyldig, medvirken og / eller tilskyndelse denne åbenlyse handling af grill i anden grad.

tirsdag den 3. november 2009

Fashion Week betyder masser af parti fotos

Emilia og jeg gik til Fru Virtue VIP modeshow og udstilling. Du kan læse alt om det over på Melbourne Street Fashion.com. Min blog er, når jeg taler om de sjove tider vi havde, og dele min glæde snaps. Så her går.



Matt fra Imelda, Mel fra The Vine og Candice fra Super Kawaii Mama


Vi tog vores forreste sæderække


Bryan Boy sad med VIP'er


Stylist Philip Boon og Bryan Boy


Maison og Matt


Andrew og Mia


Jack og Leo, som er en fantastisk illustrator blogger


Den Make Believe piger, Amber og Ebony er i byen. De gjorde et fantastisk vindue udstillet på FAT Brunswick Street.


Gruppen skød


Lady Melbourne


Paparazzi


Han taler flydende italiensk!


Drunken skørlevned



søndag den 25. oktober 2009

SotD 8-21

fredag den 16. oktober 2009

Venner, foedselsdage og kunsten at lytte

Flere år siden, jeg arvet denne rosa og guld Depression glas sukker skål og flødekande fra en grandtante. Jeg har altid elsket det og passe på ikke at vaske så meget, at mønsteret helt slidt væk.

For et par måneder siden, var min mor og jeg perusing en lokal antikviteter butik og jeg stødte på en ottekantet kage plade med håndtag, der var noget nær et perfekt match for mit sæt. Sikke en sød måde at serverer kaffe og dessert! Min mor, som er en depression baby selv, og vide, at erhvervslivet er langsomt for mig lige nu, kiggede lidt skeptisk på mig, som jeg kurrede over den smukke rosa og guld plade. Der kan have været nogen bemærkning om at betale pant. (Rasa frasa knurre knurre ...) Så jeg forlod den, hvor den var. Fordi, uanset hvor gammel (ahem) får vi, vores mødre stadig har magt over os.

Men jeg var trist, og vidste, havde hun ikke været der, ville jeg have begrundet udgifter og købte den. Jeg nævnte det til et par venner (det var stadig på mit sind, du kan se), som begge mente, jeg skulle have købt den alligevel. Hvad ville vi gøre uden vores venner! Det var ikke særlig dyrt, afterall. Men det var ikke en nødvendighed heller.

Anyway, et par dage siden, en mystisk pakke ankom på min dør trin. Gæt hvad det var?

Jeg kunne have grædt. Min kære ven Rob, som jeg havde været klynker til omkring den smukke kagefad, var lidt af et detektivarbejde, kaldte min mor (som ærligt talt slet ikke huske, hvad det så ud!), Hemmeligt scoped min flødekande og sukker sæt mens mit hus, og derefter vandrede rundt om antikviteter butikken, indtil han fandt, hvad han mente var det rigtige. Han ved ikke, hvad Depression glas er, og havde ingen måde at der faktisk beskrive det. Men han fandt det. For mig. Fordi han vidste, det var en dejlig lille noget, der ville gøre mig meget glad.

Så sød.

Det handler ikke om kagefad efter alle.



Abonner på:: Surroundings::

søndag den 11. oktober 2009

ABC Of Indvendige doere


Indvendige døre er alle om at gøre dit hjem komfortable, organiseret og sikkert for din familie. Hvert rum i huset tjener et særskilt formål, og det er derfor vigtigt, at hver har sit eget særpræg indgang. Der er ofte behov for lejlighedsvis at flette to separate værelser, eller at give direkte adgang mellem dem. For eksempel må der være direkte adgang mellem køkken og spisestue, og mellem soveværelse og badeværelse. Indvendige døre er den indlysende løsning.

Indvendige døre er ikke et nyt begreb. Faktisk har en grund til at tro, at selv cavemen skabt midler til at adskille deres huler, så forskellige aktiviteter såsom madlavning, opbevaring og sove. De gjorde dette ved hjælp af sten, dyreskind, blade eller hvad ellers var til rådighed. Lige siden den første egentlige Huset blev bygget, nogle former for indvendige døre er blevet brugt til at adskille det ene område fra en anden. Dag, med vægt på privatlivets fred i den moderne familie, selv små børn vil føle, at deres værelse er individuelt og i det mindste delvis utilgængelige for andre. Igen er svaret indvendige døre.

Indvendige døre i dag afspejler de nyeste tendenser i moderne liv. Der lægges vægt på æstetik, komfort og nem betjening og vedligeholdelse. Disse dage har indvendige døre gået ud over det sædvanlige rektangulære form, og kan endda komme i aflange og runde former. Desuden kan de mig udformet fra et vilkårligt antal materialer, bortset fra træ. Indvendige døre af glas, plast eller marmor er featured i mange progressive hjem. I alle tilfælde, er bestræbelserne på at sikre, at disse døre fusionere eller kontrast pleasingly med det omgivende indretningen ved hjælp af kreativ valgt nuancer.

Da indvendige døre er sådan en vigtig komponent i moderne hjem, er det fornuftigt at bruge en vis mængde tid og penge i at sikre, at de er det bedste de kan. Indvendige døre skal holde i lang tid, gøre livet mere bekvemt for hele familien, og også supplere hjemmets indretning, udformning og indretning. Hvis du overvejer at indvendige døre til dit hus, ikke give efter for fristelsen til forhastede beslutninger. Der er et kæmpe udvalg til rådighed i dag, og det er fornuftigt at kigge på muligheder. Internettet er en af de mest praktiske metoder til at finde den form for indvendige døre, du søger. Husk, at det er et meget konkurrencepræget marked, så en smule af søgning kan forsikre Dem om den bedste kvalitet og priser i indvendige døre.

Om forfatteren

Markante Døre har leveret Indvendige døre, samt vinduer, trapper, rammer og indretning til private hjem og virksomheder i hele Storbritannien. Vores høje kvalitet og samtidig prismæssig overkommelig produkter er lavet og leveret af specialister.


torsdag den 1. oktober 2009

torsdag den 24. september 2009

Feds WANT ADVOKAT OFF MOB CASE

Af Bruce Golding

The Feds søger at diskvalificere advokaten for en angiveligt mobbet-up entreprenører repræsentant anklaget for at betale bestikkelse i en massiv labor-afkrævning af ordningen.

Ordningen førte til fordrivelse af tømrere boss Michael Forde og to andre fagforeningsledere.

Joseph Olivieri's advokat har en \ "ikke-waiveable \" interessekonflikt, fordi hun er en \ "faktisk vidne \" om en mened sigtelse mod ham, sagde anklager Lisa Zornberg i retten i går.

Zornberg sagde advokaten Michele Bonsignore repræsenteret Olivieri, et ry Genovese familie associeret virksomhed, da han nægtede under ed har nogen forretninger med drywall entreprenør James Murray, som er under anklage.

Olivieri blev navngivet i sidste uge i en fejende, 29-count Manhattan føderal domstol indictm

onsdag den 23. september 2009

Mag ABCs: Radio Times dips nedenfor 1m

Salg af Radio Times er faldet under én million for første gang i nyere historie, som tv-programoversigter bladet sektoren som helhed nedture

onsdag den 16. september 2009

Udkonkurreret honduranske leder presser USA

Afsat honduranske præsident Manuel Zelaya har opfordret USA til at tage skrappere foranstaltninger til at hjælpe med at genoprette ham til magten.

Taler i Brasilien, erkendte hr. Zelaya, at Washington kraftigt havde modsat sig hans afskedigelse.

Men han sagde, at USA var den største handelspartner i Honduras og kunne lægge mere økonomisk pres på kuppet ledere, som afsatte ham i juni.

Obama Regeringen har suspenderet $ 18m (£ 11m) i udviklingsbistand til Honduras.

Politiet i Honduras sige mindst 40 mennesker demonstrerede til fordel for hr. Zelaya tirsdag blev tilbageholdt i den offentlige ro og orden i hovedstaden Tegucigalpa.

Hr. Zelaya blev sendt i eksil den 28. juni, midt i en magtkamp over hans planer om forfatningsændringer.

Hans kritikere sagde, at flytte tog sigte på at fjerne den nuværende sigt grænse for tjener som præsident, og bane vejen for hans genvalg.

Efter hær-ledede statskup, taleren af Kongressen, Roberto Micheletti - forfatningsmæssigt sekunder i kø for at formandskabet - blev taget i ed som midlertidig leder.

tirsdag den 8. september 2009

banden på buzzzz

Er du til dansk humor, skal du lige prøve at logge ind her. Her er lækre kendis klip når du søger lidt ind bagved. Det starter så fint ud med christian på Aktion. Se blandt andet hvordan han vil løse bandekonflikter, cykeltyverier, eller se hans street trylleri. Du vil ikke blive skuffet. Det lover jeg dig.
http://www.dagensbuzz.dk/

søndag den 6. september 2009

Indonesien bombe mistaenkte \ 'ikke doed \'

DNA-tests viser, at en mand dræbt i en weekend razzia ikke var Noordin Mohammed Top, en af regionens \ 's mest eftertragtede mænd, indonesiske politi siger.

Den døde mand - blev dræbt i slutningen af en belejring på et afsidesliggende gård i Central Java lørdag - blev opkaldt stedet som en mistænkt i to 17 juli bombeangreb.

Politi kilder havde tidligere sagde, at de havde dræbt malaysiske født Noordin.

Han har fået skylden for en række angreb, herunder juli hotel bomber i Jakarta og 2002 Bali eksplosionerne.

"De døde krop er Ibrohim ... Vi har forsøgt at matche DNA med prøven fra Johor [Noordin \ 's søn], og det gjorde \' t match," politiets talsmand Nanan Soekarna fortalte en nyhed konference.

Blomsterhandler fixer

Han sagde Ibrohim var en blomsterhandler, som havde arbejdet på JW Marriott og Ritz-Carlton hoteller i den indonesiske hovedstad.

Han er mistænkt for at have hjulpet forberede sidste måned \ 's to angreb, der dræbte ni mennesker, herunder seks udlændinge.

Politi frigivet nye sikkerhed kameraet optagelser viser en mand identificeret som Ibrohim eskortering den påståede Marriott bombefly omkring hotellet den 8. juli, og senere bringe bomber materiale ind i hotel \ 's personale-kun læsserampe.

"Ibrohim var en byplanlægger, der altid var til stede på møderne med Noordin Top," Mr Soekarna sagt.

Politiet siger, de troede Ibrohim skulle have været en selvmordsbombemand sig selv i et planlagt angreb på det indre af præsident Susilo Bambang Yudhoyono.

At plot var foiled i sikkerhedsstyrkerne \ 'angreb sidste weekend på Central Javanesisk bondehus hvor sprængstoffer blev fundet, politiet sagde.

Handler om et tip-off, indonesiske politi monteret det 16-timers belejring af den gård, hvor Noordin blev oprindeligt hævdede at være blevet dræbt.

Analytikere havde tvivlet skadebehandlingsrepræsentanten og medier senere rapporterede politiet kilder siger Noordin sandsynligvis var flygtet ud af bondehus cirka to timer før RAID begyndte.

Hans ry som den mest ønskede - men mest flygtige - militant i Sydøstasien vil kun blive blanksleben ved den seneste fiasko at fange ham, analytikere sagde.

Han menes at have dannet en voldelig aflægger af Jemmah Islamiah militante netværk, efter nettet opdelt i løbet af de anvendelser af vold.

Samt 2002 Bali-bomberne, Noordin menes at have været bag angrebene på Jakarta Marriott i 2003, den australske ambassade i 2004, og også på en række restauranter i Bali i 2005, hvor mere end 20 døde.

tirsdag den 1. september 2009

I nyhederne

Hvis du cost-bevidste (læs: billig) som jeg er, vil du sætte pris på den værdi, du sætter til din DIY projekter. Jeg kunne godt lide denne artikel, fordi den tilbyder nogle virkelige liv potentielle omkostningsbesparelser på arbejdspladser lige fra installation parket til erstatning countertops til wallpapering og hvordan du kan spare penge - selv om du kun gøre en del af jobbet, inden den væk til en professionel.

Det gjorde mig meget bedre om det arbejde jeg har gjort hidtil, og det arbejde, der stadig ligger forude i prepping badeværelset vægge for den nye tapet. (Og hvad der er sjovt er, at en af de måder deres citeret ekspert siger at fjerne gammelt tapet - præcis, hvad jeg allerede gør!)

Sætte de penge du gemmer tilbage i dit hjem isn'ta dårlig idé enten. Her er nogle idéer om, hvordan man bruger det uden at gå over bord. Og hvis du bor i Denver område, her er nogle gode steder at få diskonteret materialer til dit næste projekt.

Men hvor meget er for meget? Jeg fandt dette kort i BusinessWeek, som hjælper med at besvare spørgsmålet: Er din House A Money Pit? Jeg er med forfatteren selv. Jeg tror, nogle af de omkostninger fremskrivninger var utroligt lav.

Opnå nogen form for succes i en større DIY projekt kræver en ting: organisation. Denne artikel giver nogle nøgler til at blive organiseret før og under processen. (Denne artikel emmer af moderen, jeg sværger, det sker.)

Jeg gemt det bedste til sidst. Hats Off to Tonawanda, NY, hvor byens ledere for nylig vedtaget et hjem skat pause om visse ejendom forbedringer. Ifølge borgmesteren: "Den nuværende lov straffer folk, der holder op fra deres hjem." Det er den måde, ejendomsfinansiering forbedring skal ses.

Det er langt fra den opfattelse af vores vidunderlige guvernør i den store stat Illinois, der har tilbudt nogle tvetydige forslag til skat "andre ydelser til bygninger og boliger", som måske eller måske ikke indvirkning hjem forbedring.

søndag den 23. august 2009

En Toke Over Linjaradio

En Toke Over Linjaradio følger nogle tunge rammer canadierne gennem British Columbia.
Via: Le Site Du Skateboarding.

onsdag den 19. august 2009

Skrevet af dig, for dig, gratis, for pengene, for os.

Bigipedia - det \ 's gerne lytter til Wikipedia i radioen - er også tilgængelig på internettet (for dem af jer, hvis radioer ikke støtter multiple-stemme udsendelser).

fredag den 7. august 2009

Jackson 's mor tildelt foraeldremyndigheden

Michael Jackson 's mor Katherine bliver permanent vogter hendes søn ' s tre børn, en Los Angeles dommer har fastslået.

Den 79-årige har været omsorgen for Prince Michael, 12, Paris, 11, og syv-årige Prince Michael II siden sanger 's død den 25. juni.

Det regerende følger en aftale med Jackson 's ex-kone Debbie Rowe, moderen til de to ældste børn.

Sangerinden havde udpeget sin mor til at hæve sine børn i en 2002 vil.

Superior Court dommer Mitchell Beckloff også tildelt fru Jackson en månedlig godtgørelse fra hendes søn 's Stationcar.

Beløbet blev ikke afsløres, men dommeren bestilt den godtgørelse, der skal anvendes med tilbagevirkende kraft til juni og skal revideres efter seks måneder.

Jackson 's børn blev også godkendt en månedlig ydelse, som vil blive revideret efter samme periode.

Rowe gav op forældremyndighed til Prince Michael og Paris efter hendes skilsmisse fra Jackson i 1999.

Den tidligere sygeplejerske senere anvendt for hendes adgang til de børn, der skal genopføres, opnå en aftale med Jackson i 2006.

Under den nye varetægtsfængslet aftale, Rowe vil have visitation rettigheder med de to ældste børn, og vil fortsat modtage ægtefællevold støtte.

Moderen til det yngste barn, kaldet Blanket, er aldrig blevet afsløret.

Jackson 's obduktionen resultaterne er grund til at blive frigivet i denne uge.

søndag den 2. august 2009

Saudi Arabian svin influenza trafikdoedeligheden

Saudiarabiske embedsmænd har rapporteret landet 's første dødsfald fra svin influenzavirus.

Offeret var en 30-årig mand. Han blev indlagt på hospital sidste onsdag ramt af høj feber, hoste og åndedrætsbesvær.

Han døde lørdag trods tager antibiotika og anti-influenza lægemiddel Tamiflu, sagde sundhedsministerium.

Det var det andet dødsfald fra svin influenza i Mellemøsten. Det første dødsfald i regionen var i Egypten den 19. juli.

Der har været mere end 300 tilfælde af sygdommen rapporteret i Saudi-Arabien.

VIGTIGE LINKS

World svar på svin influenza krise

Korrespondenter 'Round-up

Svin influenzapandemi

Der har været stor bekymring over de konsekvenser, det kunne have i løbet af dette år 's Hajj, som trækker millioner af pilgrimme til Saudi-Arabien.

Torsdag den arabiske sundhed ministre enige om at forhindre udsatte grupper tiltræder pilgrimsfærd.

Personer over 65 år og under 12, og personer med kroniske sygdomme, vil blive udelukket fra de tilfælde, en Verdenssundhedsforsamling Orgnization officielle sagt.

I juni, Saudi-Arabien stillede ældre og syge muslimer til ikke at besøge dette år. Mindst to millioner mennesker deltog i den sidste Hajj, som falder i år i november.

Beslutningen om at holde de udsatte grupper væk fra pilgrimsrejse skal stadig være ratificeret af sundhedsministrene 'regeringer.

fredag den 24. juli 2009

Khatami opfordrer til Iran folkeafstemning

Den tidligere præsident i Iran, Mohammad Khatami, har opfordret til en folkeafstemning om legitimiteten af regeringen, følgende juni 's omstridte valg.

Hr. Khatami, noteres på iranske hjemmesider, sagde millioner af iranere havde mistet troen på valgprocessen.

Den iranske opposition, herunder hr. Khatami og besejrede præsidentkandidat Mir Hossein Mousavi, siger, at valget var manipuleret.

Kun den øverste leder, ayatollah Ali Khamenei, kan afholde en folkeafstemning.

Han har allerede erklæret valget vundet af den siddende præsident Mahmoud Ahmadinejad, som gyldige.

Tusinder af oppositionstilhængere gik på gaden efter meningsmåling resultater blev bekendtgjort, at protestere mod, hvad de så som masse svig.

Mindst 20 mennesker menes at være døde i løbet af uger af sammenstød.

Myndighederne forbød alle forsamlinger og protester er døde ned i de seneste uger.

søndag den 19. juli 2009

First Day






Nå, børnene ankom i går morges, og vi havde vores første dag i lejren! Det var fantastisk! Vi har 35 børn her fra i alderen fra 6-15! Vi havde et godt tidspunkt at komme ind i vores grupper, og som har vores rotation gange (kunst n håndværk, Bibelen, engelsk og REC). I aftes havde vi vores tilbedelse tid, og vi talte om, hvordan vi kan tilbede gennem kunst. Vi talte om David, og hvordan han worshipped vor Gud. Piger fra Casa Havilah gjorde to danse-a folklore Nica dans, og en rose sang dans. Det var smukt at se dem danse! Vores tema denne lejr er "Jeg kan tilbede ... ". I dag taler vi om, hvordan vi kan tilbede Gud gennem tjener andre. Det bør være en sjov dag, og solen er ude her til morgen og vi er parat til at gå! Den knægt blev op her til morgen ved 5am! :)
Venligst bede for vores counselors og børnene, at vi har den energi,:) for at holde trit med dem, at vi kan have det sjovt og virkelig vise Guds kærlighed til børnene, og at de går ud af her i det mindste vide, at de kan tilbede Gud i alle områder af deres liv!
-Kay Gackle

lørdag den 11. juli 2009

Laser 'helbrede ' for blindhed testet

En banebrydende laser behandling kunne forhindre millioner af ældre fra blindhed, eksperter tror.

søndag den 5. juli 2009

Khmer Rouge overlevelseslokaliseringslys at vidne

Af Guy DeLauney
BBC News, Phnom Penh

Cambodja 's Khmer Rouge Tribunal er grund til at høre for første gang fra en overlevende af en berygtet tilbageholdelse centrum.

Omkring 15.000 mennesker blev tilbageholdt på anlægget kendt som S-21 eller Tuol Sleng.

Der var kun syv kendte overlevende - og den mand, som løb faciliteten for retten for forbrydelser mod menneskeheden.

Vann Nath, den overlevende nu grund til at tale, har ventet for hans dag i retten i 30 år.

Det er, hvor lang tid det har taget at bringe konto manden bedst kendt som kammerat Duch.

Nu til sidst engangsreferencenummer fange er indstillet til at konfrontere sin tidligere fangevogter hele retssagen kammer.

Det skal producere overbevisende vidneudsagn.

Tribunal har allerede hørt masser fra kammerat Duch selv - samt en række sagkyndige vidner.

DER VAR De Røde Khmerer
Maoistiske regime, som regerede Cambodja fra 1975-1979Founded og ledet af Pol Pot, som døde i 1998 afskaffet religion, skoler og valuta i et forsøg på at skabe bondeparti utopiaUp til to millioner mennesker menes at være døde af sult, overanstrengelse eller udførelse

Men Vann Nath kan give et unikt perspektiv. Han er en af kun tre mænd i live, der kan sige, de ved, hvad det vil sige at have været en fange på S-21.

Vann Nath skylder sin overlevelse til hans evner som maler. Han blev tvunget til at producere portrætter af Khmer Rouge-ledere - om smerten ved døden.

"Jeg tænkte, at hvis jeg kunne gøre gode billeder, og de var tilfredse med det, jeg malede, ville de være glade, og jeg ville overleve," sagde Vann Nath.

"Men hvis jeg kunne 't gøre, hvad de gerne ville jeg dø," sagde han.

Vann Nath 's portrætter bestået mønstringssteder - og han er siden blevet en af Cambodja ' s mest berømte kunstnere.

Hans arbejde ofte afbilder scener fra S-21 - den tortur, mord og brutalitet, hvorfra han var heldig at slippe væk med hans liv.

fredag den 26. juni 2009

Public Safety
NEWS8: Myrdet Teen [Stacy Seaton] Kolde sag bliver mere Politi Power, fornyet håb http://tinyurl.com/lzof84
Sammenfatning af rapporter om Sheriff Jackson's erklæring om Calvo RAID http://tinyurl.com/n3zdgh PG Politi: Mand Shot Under Indenlandsk tvist på Capitol Heights Boulevard http://tinyurl.com/nyke5r POST: to er dødeligt skud i Prince George's County (Gaudio) http://tinyurl.com/m592kx Årsag: Prince George's County Sheriff's Department Delcares sig selv skylden-Free i Cheye Calvo Raid (Balko) http://tinyurl.com/me29qh POST: FBI overtager Probe Af indbrud på Bank; PG polititjenestemand Debiteret i Incident (Davis) http://bit.ly/CJmrr PG Politi: Politi Undersøg drab på Stone Gate Drive http://tinyurl.com/knkvl7 WTOP: Politi undersøge 2 skyderier i Prince George's County http : / / tinyurl.com / naxruw RT @ radleybalko bedøvelse callousness af PG sherif i "clearing " officerer i sidste års razzia på borgmesterens hus. http://tinyurl.com/lddvjp RT @ PGCrimeSolvers News Alert: Politiet er på scenen af et drab i de 700 BLK af Capitol Heights Blvd, Capitol Heights, MD. Uddannelse
DailyKos: På den anvendelser og misbrug af Advanced Placeringsmålrettet en personlig refleksion (ved PG's theacherken http://bit.ly/3fczux) http://bit.ly/mWa3e Politics
2010 Ansøgere: Delegate 21: Brian Mcdaniel http://tinyurl.com/mxe9loa2010 kandidatoversigten: Rådets 1: Mary A. Lehman http://tinyurl.com/lx7yxt (Posted 21 juni 2009)

torsdag den 18. juni 2009

Piratvirksomhedsbekaempende musik behandle for Virgin

Virgin og Universal har underskrevet en aftale, som vil give internetudbyderen 's kunder adgang til "ubegrænset" musik.

For et månedligt gebyr, Virgin 's bredbånd kunder vil være i stand til at downloade eller streame så mange MP3-filer, som de ønsker.

Som led i den aftale, Virgin har lovet at aggressivt politiet bruger til at holde op med MP3-spor dukkede op på fildeling netværk.

Virgin sagde, at det var i forhandlinger for at tilføje andre musik firmaer 'tilbage kataloger til tjenesten.

Tjenesten vil blive lanceret inden jul 2009. Virgin har ikke sagt, hvor meget den tjeneste vil koste hver måned. Men det sagde, at det kan sammenlignes med udgifterne til et par albums om måneden.

Virgin sagde, at det ville også tilbyde en "Entry Level" service til fans, der ikke ønsker ubegrænset adgang.

Disse tilmelding vil være i stand til at sætte spor på enhver musikafspiller og holde den musik, de har hentet endnu, hvis de stopper betale det månedlige gebyr.

Kunstnere som Amy Winehouse, Girls højt, La Roux og Black Eyed Peas er underskrevet til Universal.

Virgin sagde, at det havde lovet at prøve en række piratvirksomhedsbekæmpende foranstaltninger som led i aftalen. Den sidste udvej ville være en midlertidig suspension af en kunde 's internetforbindelse, hvis denne person konsekvent ignoreret advarsler om deres aktiviteter.

Transaktionen blev annonceret dagen før den britiske regering frigiver den endelige version af Digital Storbritannien rapport udarbejdet af Lord Carter.

Rapporten er almindeligt forventes at skænke nye beføjelser på kommunikation vagthund Ofcom, der vil lade det tvinge internetudbyderne til at gøre mere for at bekæmpe fildeling.

Det er tankevækkende, at en stillede løsning at modvirke vedvarende pirater vil blive til at ringe ned deres internetforbindelse hastighed.

onsdag den 10. juni 2009

Gabon leder Omar Bongo 'er doed '

Afrika 's længste-servering leder, præsident Omar Bongo fra Gabon, er død i en alder af 73, franske medier sige.

Hr. Bongo var blevet behandlet på en klinik i den spanske by Barcelona. Han blev rapporteret at have kræft, og havde indstillet sine aktiviteter i maj.

Hr. Bongo havde ført hans olieproducerende vestafrikanske stat siden 1967.

I maj, en fransk dommer bebudet en undersøgelse af, hvorvidt hr. Bongo havde brugt statens midler til at købe huse og biler i Frankrig - en påstand afvist af hr. Bongo.

Død Gabons veteran leder blev rapporteret af AFP nyhedsagentur, der citerede et fransk regering kilden, og også af webstedet for franske magasin Le Point, der citerer en kilde tæt på hr. Bongo 's Entourage.

Der er endnu ikke nogen officiel bekræftelse.

Hr. Bongo blev næstformand i 1967, idet det har overtaget som statsoverhoved senere samme år efter død Gabon 's første post-uafhængighed formand Leon MBA.

Han havde bygget en kraftfuld dynasti i den tidligere franske koloni under hans år i embedet.

Oppositionsledere har kostet hans søn, Ali Ben Bongo, der i øjeblikket er forsvarsministeren, der bliver manøvreret til at tage over.

fredag den 5. juni 2009

Huspriser faldt igen i april

Huspriser i England og Wales er faldet en smule igen i april, ifølge de seneste tal fra matrikeldokumenter.

torsdag den 28. maj 2009

Du 've fik (junk) mail (og haandvaerksvirksomheder materialer)!

Din husstand sandsynligvis får noget i retning af 800 stykker af junk mail om året. Andre end teater og tossing den junk i din genanvendelse bin, hvad er dine muligheder? Selvfølgelig vil jeg gerne opfordre Dem til at støtte en af de talrige nuværende anti-junk mail kampagner (må være opmærksomme på eventuelle interessekonflikter), men indtil disse foranstaltninger træde i kraft, er der altid udformning.
Du kan gøre pop-up-Julekort, påske kort, eller påmindelse kort. Du kan gøre kuverter, eller blot slå gamle kuverter vrangen ud til anden brug. Du kan foretage gave poser, eller genanvendt håndgjort papir, dekorere din papirclips, eller lave en hjemmelavet registreringssystem. Du kan gøre en kjole og matchende kobling til den kommende Postmand's Ball, hatte til dit barns fødselsdag, eller gemme junk mail for dit barns håndværk leverancer boks. Du kan også afgive en krans, træ dekorationsgenstande, et bord eller to, rulletobak tæpper eller vindue jalousier.

Eller du kan gøre kunsten ud af din junk mail. Patricia Zapata på den blog A Little Hut, forklarer hvordan man opretter junk mail art i denne podcast. Du kan gøre kollager gerne kunstner Sandy Schimmel, eller junk mail træer gerne Florida State University art professor George Blakely. Hvis du føler dig specielt militante om anti-junk mail årsag, du kan gøre en tank til at lade alle vide. Og hvis ingen af de ovennævnte ideer arbejdet for dig, så tjek disse lister.

mandag den 25. maj 2009

Den (illustreret) doktrin for anstrengende liv

Motiverende plakater inspireret af Theodore Roosevelt.

onsdag den 13. maj 2009

Japan 's oppositionslederen for at afslutte

Japanske oppositionsleder Ichirō Ozawa har fortalt hans parti han vil træde tilbage, ifølge japanske medier kilder.

Hr. Ozawa havde været under pres for at gå efter en tæt aide blev anklaget i en fundraising-skandalen i marts.

Før skandalen brød ud, hr. Ozawa troede sandsynligvis unseat de flailing premierminister, Taro Aso, i valg senere på året.

Men de seneste meningsmålinger har antydet, at hans popularitet har waned som følge af skandalen.

Bare et par måneder siden, hr. Ozawa 's Demokratiske Parti var overbevist om sejr ved det næste parlamentsvalg, som skal indkaldes af oktober.

En sådan sejr ville ende næsten 50 års ubrudt regel fra Den Liberale Demokratiske Parti (LDP), som står enorme vælgeroplysning utilfredshed amid den forværrede økonomiske dysterhed.

Men lige siden finansiering skandalen brød ud, hr. Ozawa har været under pres for at afslutte.

Tab af tillid

Han fortalte flere ledende medlemmer af hans parti, han ville holde op, fordi han ikke ønskede skandalen at såre den part i de kommende meningsmåling, NHK og andre medier rapporteret.

"Jeg ønsker [den] til at vinde valget for enhver pris. Jeg besluttede at træde tilbage af den grund," fortalte han part embedsmænd ifølge Jiji nyhedsagentur.

Tokyo anklagere påstår Hr. Ozawa 's politiske midler organisationen modtaget 21 millioner yen ($ 216.000; £ 142.000) i ulovlige donationer fra Nishimatsu Byggeri mellem 2003-07.

En af hans senior aides er sigtet med politiske midler lov krænkelser, og to af selskabets direktører er også blevet arresteret.

Hr. Ozawa forladt LDP i 1993 efter at have tabt en magtkamp og tiltrådte Demokrater, efter at de er oprettet i 1998.

Kommentatorer siger, han er en dreven strateg, men er blevet kritiseret for, hvad nogle opfatter som en høj håndfaste holdning.

Hr. Ozawa er planlagt at afholde en nyhed konference senere på mandag.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

lørdag den 9. maj 2009

Fiji suspenderet fra Stillehavet forum

South Pacific nationer har suspenderet militær-regerede Fiji fra en regional blok for sin manglende vilje til at afholde valg.

Den 16-medlem Stillehavsøernes Forum havde givet fijiansk PM Frank Bainimarama indtil den 1. maj for at indstille en meningsmåling dato i år.

Men Commodore Bainimarama - hvem magtovertagelse i 2006 kup - sagde, at valget var umuligt før 2014.

Forum stol Toke Talagi sagt var der ikke plads til "en ordning, der viser en total mangel på respekt for grundlæggende menneskerettigheder, demokrati og frihed".

Suspensionen betyder Fiji kan ikke deltage i blok begivenheder eller modtage udviklingsmidler fra forum, sagde hr. Talagi, der også er premier af Niue.

CMdR Bainimarama genvalgt valgte leder Laisenia Qarase i december 2006, beskylder ham for korruption og diskrimination mod Indo-fijianere.

Han siger en ny forfatning er nødvendig, før meningsmålinger kan holdes, og på fredag, sagde, at han ikke ville være forhastet valg.

I begyndelsen af april en fijiansk Domstolen fastslog, at CMdR Bainimarama 's kup var ulovlig - men formand Excellence Ratu Josefa Iloilo ignoreret det regerende og frifandt dommerne.

Media restriktioner blev også strammet, og en række udenlandske journalister bortvist.

Australien og New Zealand har beskyldt CMdR Bainimarama for at køre et militærdiktatur.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

fredag den 1. maj 2009

Vindue paa Eurasien: A centralasiatiske Echo af russisk aggression i Georgien

Paul Goble

Wien, april 24 - En af årsagerne til den russiske invasion af Republikken Georgien sidste sommer var så farligt, er, at det førte til en militarisering af tænkning i mange post-sovjetiske stater, med næsten alle regeringer nødt til at tænke på, hvordan de ville forsvare sig selv og nogle endda overvejer magtanvendelse sig til at fremme deres egne dagsordener.
Et eksempel på sidstnævnte, som hidtil har tiltrukket sig relativt lidt opmærksomhed, er Usbekistan brug af militær magt i søndags til at besætte en del af en landsby i det sydlige Kirgistan nær grænsen til Usbekistan, en handling, som har bedt beboerne i Chek at appellere til Bishkek for "forsvaret af deres borgerlige rettigheder" (www.ferghana.ru/article.php?id=6144).
Ifølge Ferghana.ru portal, beboerne i denne lille landsby i Jalalabad oblast sagde i et brev til kirgisiske præsident Kurmanbek Bakiyev at omkring 50 væbnede usbekiske "retshåndhævelse" officerer var trådt deres grænse byen, "brast i [deres] huse, og truede med at tvinge [beboerne] fra [deres] hjem. "
Den usbekiske styrker "gik ind i hvert hus, der foretages en kilde og fortalte os, at fra i dag frem, for dette område hører til Usbekistan og du vil leve efter vores love. I en primitiv måde, "landsbyens fortsatte de besatte sagde, at de var indførelse af restriktioner for, hvor meget mad beboerne kunne holde.
"Hvis du kan lide," den usbekiske officerer sagde ifølge forfatterne af brevet, "kan du flytte til det område, Kirgisistan og bor der."
Efter de fleste af de usbekiske styrker trak nogle Kirgisiske distrikt ledere ankom, Ferghana.ru rapporter, og "stilnet folket. Men beboerne i landsbyen besluttede at skrive en erklæring til landets præsident. "Og lederne af de 21 familier, der bor der underskrevet på vegne af alle Chek beboere.
Når Kirgisiske journalister igen forsøgt at undersøge situationen, tre usbekere bevæbnet med automatiske våben intervenerede for at forsøge at blokere for deres arbejde. Det førte til et offentligt skænderi mellem usbekere og landsbyboere, men usbekere nægtet enten ned eller til at give deres navne, at insistere på, at dette var deres jord, og at de havde ret til at være der.
Kirgisiske embedsmænd hævdede, at den præcise linje af grænsen var problematisk, og at folk på den ene eller den anden side kan have flyttet grænseposter for deres valg. Men en af dem sagde, at "aldrig været mindre, hverken de eller vi kan tage en sådan beslutning ensidigt indtil grænsen spørgsmål mellem de to lande er helt løst."
Desværre for landsbyboerne, Bishkek har ikke været i stand til at reagere hurtigt, Raya Kadyrova af For International Tolerance Gruppen sagde, og tilføjede, at "mangelen på en rettidig reaktion har født til rygter, der er ved at blive omdannet til utilfredshed i befolkningen med myndighederne. "
"Beboere og lokale organer fra magten skal vide præcist, hvor og til hvem de skal henvende sig i sådanne tilfælde med henblik på at informere institutioner i [Kirgisistan] kapital om sådanne ting," Kadyrova sagt. Men på steder som Chek der er 60 kilometer væk, selv fra sin oblast kapital, disse oplysninger er sjældent tilgængelige.
Landsbyen Chek er en særlig problematisk sted, Ferghana.ru sagt. Både dets territorium og dets befolkning er delt af den internationale grænse. Efter Sovjetunionens sammenbrud, 24 af sine 180 familier er blevet kørt ud på et område henføres til Usbekistan. Alle de 24 familier er blevet borgere i Kirgisistan men de fleste blev etniske usbekere.
Forud for 1991, landsbyboere flyttet frem og tilbage uden problemer, men nu, Kirgisistan og Usbekistan er uafhængige lande, sådanne bevægelser er mere vanskelig, da de to lande har endnu ikke nået til enighed, enten på den endelige fastlæggelse af grænsen eller på en særlig ordning for mennesker, der bor i grænseområderne.
I går, Kirgisistan premierminister Igor Chudinov sagde, at de to lande er blevet enige om 80 procent af den 1375 kilometer lange grænse, men de har ikke været i stand til at løse deres uoverensstemmelser på omkring 70 distrikter, herunder Chek og enklaver på begge sider af grænsen .
Bundfældning disse forskelle bliver ikke let: Hvis det var, disse spørgsmål allerede ville være løst. Men nu, som følge af Ruslands invasion i Georgien og den tilsyneladende manglende vilje i det internationale samfund til at holde Moskva til konto, andre hovedstæder, herunder Tashkent, må bruge magt og en tendens til at kunne udløse mere vold på tværs af hele denne region .

fredag den 24. april 2009

Antikke Smykker og Bugs (i needlepoint, naturligvis)

Kunstnere og håndværkere, siden begyndelsen af tid, har set til vidundere og skønhed af naturen for inspiration. Dette har været så rigtigt for mig, som tingene andre designere gøre - ligesom Santas og hekse osv., bare "er ikke i mit hoved. "

En række år siden, jeg fandt i en af mine antikviteter magasiner flere sider af gorgeous "critters " i jewelery form - antikviteter, selvfølgelig. Den tidligste form af at anvende bugs for smykker var i det gamle Ægypten, hvor Scarab blev udviklet - den dung Beetle - at hjælpe en hele "floden " ind i det næste liv.

Så i jugendstil, og der var noget af en eksplosion af smukke bugs i smykker. Det har virkelig appelleret til mig som inspiration til design - så jeg har gjort biller og sommerfugle og også fisk. Jeg kan ikke huske hvor jeg fandt det første billede - Jeg tror ikke, det er et antikt, så er ophavsretligt beskyttet og kan ikke bruges kommercielt som en needlepoint design - men jeg ønskede at vise det, da det er et flot og enkel brik for demonstrere, hvordan det gøres. Jeg gør en tutorial om det senere, når jeg har mere tid - ikke i aften!

Tanken har tog mig igen, så jeg er naturligvis bestilt en bog, som jeg ser frem til at modtage!

Jeg tror en masse af appellen for mig er også blevet den nye mousserende tråde, der dukkede op i ti år eller så var jeg laver andre ting. Da jeg igen kom med i needlepoint verden - der var! I dette billede, jeg ser en af mine foretrukne kombinationer, den turkise, malakitgrøn, og lapis lazuli, hvilket ville være fantastisk sys med DMC Satin Floss - høj Sheen, men uden at gnistre.

Jeg har netop sendt et mønster for en "jeweled " ladybug og en enameled Beetle på den anden blog, freebies osv. Jeg troede, at det aktuelle, som Jake opdaget i aften, at hans ladybugs ikke har forladt Homestead, men de er travlt munching skadedyr på hans mor's geraniums og Gerbera daisies.

søndag den 19. april 2009

Kingston

søndag den 12. april 2009

Foer du lukker ....

Før du lukker ....
Ikke er til fare Din LoanTaking et andet lån, købe en bil, eller foretager store kreditkort gebyrer, før du lukker kan skade dit lån engagement. Långivere køre en anden kredit check før lukketid til at kontrollere for nye afgifter.
Tid til at CloseClosing i begyndelsen af en måned, vil långiveren kræve, at du "forudbetalingskonto " renter på dit lån fra dagen for lukning til udgangen af måneden. Derfor kontanter du har brug for at lukke vil være mere, end hvis du lukker ved udgangen af måneden. Tal med din långiver om dette.
Købere RemorseIt fælles for købere til at føle sig understregede eller angerfuld under og efter køb af en bolig, undervisning af dig selv, om køber vil hjælpe med at minimere "købere anger ". Du vil sikkert glemmer det hurtigt, efter du flytter ind i dit nye hjem.
Advisér Services & UtilitiesDon't glemmer at kontakte tjenester såsom: postkontor, forsikring, movers, telefon, elværker, avis osv. et par uger, før du flytter ud til "ændres med " faktureringsoplysninger / mailing addresses.Get en par skriftlige skøn fra movers på de tjenester, de yder for omkostningerne i forbindelse med din flytning. Check den lokale Gule Sider for at få prisstillelser og kontakter.
Endelig Walk ThroughDo en endelig gå gennem så tæt på underskrive som possible.Check apparater til operabilitet. Test forretninger med en radio eller test enhed. Tænd lyset skifter. Check vand vandhaner og toilets.Make sikker lovede rengøring og reparationer er blevet completed.Check at alle elementer inkluderet i købet af hjemme (gennemgå kontrakten) er present.For nye byggeri, skrive ned, hvad der skal udfyldes, fastnet, har Builder fortegn. Omfatte den dato, hvor disse emner vil blive afsluttet.
Lukning CostsYou vil have Deres afsluttende omkostninger "midler " deponeret i depot, før du kan lukke. Må ikke sætter i en personlig check til at betale. Penge bør være i form af en bekræftet check eller en penge elektronisk overførsel. Spørg din deponeringsinstituttet officer.

onsdag den 1. april 2009

GODZENIE ER GODKENDT TIL OFFENTLIGGØRELSE :-)

10 min indtil samtale. . .

i god nyhed

MIN Manuskript GODZENIE, SKRIFTLIG, mens de bor og arbejder i INDUSTRIEL KAPITALKRAV POLEN, er godkendt til offentliggørelse af BLAZEVOX :-)

Yip Yip!

mandag den 9. marts 2009

kommentar Rettelser, Facebook Integration, og Beta Forbedringer

A big råbe ud til alle i TypePad samfund for din feedback og forslag de sidste par uger. We� � � re hårdt på arbejdspladsen forbedre TypePad for dig. Hera � � s højdepunkterne fra dette week� � � s frigivelse opdatering:

kommentar
Vi fastsættes en masse små, men vigtige, kommentere spørgsmål. Disse blev der påvirker brugere med visse operativsystem og browser kombinationer. Nogle spørgsmål faste omfatte:

  • A cachelagring problem, der skyldes nogle brugerens kommentarer skal vises senere end forventet.
  • et problem, der gjorde det vanskeligt at efterlade kommentarer fordi preview/save knapper blev ikke vist korrekt
  • Fast et problem, når commenters anvendes accent varemærker

Vi værdsætter everyone� � � s feedback om de spørgsmål, du og dine læsere var vidne til. We� � � re ophidset at holde forbedre kommentere erfaring. Selvfølgelig, skal du åbne en billet med vores awesome supportteam, hvis du se spørgsmål.

Facebook Integration
Fortæl dine venner om dine sidste indlæg på Facebook. We� � � ve opdateret vores forbindelse med Facebook således at � � �beacon� � (som automatisk opdateringer Facebook når du post) arbejder med flere udstationering statusser. Nu er Facebook opdatering vil arbejde, selv når du angive en post til udkastet, før du udgiver den, og med registrerede posts.� Er du TypePad fan på Facebook ?

fejlrettelser Bare for [nogle] Du
Vi har også fastsat et ton af specifikke spørgsmål for de enkelte kunder. We� � � re her for at gøre dig glad.

Beta Forbedringer
Endelig for beta kunder, har vi forbedret vores � � �share denne posta � funktion, så du automatisk kan opdatere kvidre og Friendfeed, når du overfører til din blog. Giv os feedback, så vi kan rulle det ud til alle så hurtigt som muligt.

Release Hikke: Future Post
Nogle af jer har oplevet med de kommende udstationering spørgsmål om torsdag aften efter frigivelsen. Takket være everyone� � � s feedback og vores egen utrættelige engineering team, spørgsmålet blev identificeret og fastsatte den næste dag. Som altid, kan du kontrollere status opdateringer og Hjælp sektion for at få oplysninger om systemet problemer. (Tak til vores ven og store blogger Book of Joe , for det forslag til forbedring af vores kommunikation i disse kanaler. Jeg har ikke benyttet sig næppe enhver udråbstegn siden da, Joe.)

Kommer op ...
Vi ved, at nogle mennesker stadig oplever nogle problemer, når komponere dine indlæg. Over de næste par uger vil vi teste noget større forbedringer og opgradere til Compose erfaringer baseret på din feedback. Som vi lært af den første større opgradering til Compose sidste år, er det kompliceret. Vi vil teste denne erfaring til fremtidige udgivelser og design erfaring. I mellemtiden vil vi opfordre dig til at prøve Light Editor , hvis du stadig har problemer. We� � � re ser frem til at høre om, hvordan you� � � re gør, og til at holde dig opdateret om de fremskridt.


Har du noget du vil sige? Tal med os i kommentarerne.

fredag den 27. februar 2009

Obama betyder mindre Drama for Maryland� � � s Budget (Opdateret )

Den nyligt bestået føderale stimulus-pakke vil hjælpe Maryland balance sin FY 2010-budgettet med færre program og støtte udskæringer end oprindeligt foreslået , som guvernør. Men som i lige nu, det FY 2011-budgettet forventes at have et underskud på $ 630 mio.

Vi reproducere den sammenfattende dokumenter fra Governor� � � s reviderede budget planen nedenfor:




Et par noter:

1. Forbundsrepublikken dollars frigøre staten penge
Staten anvender netto føderale tilføjelser i beløb på $ 382 millioner i regnskabsåret 2009, $ 435 millioner i regnskabsåret 2010 og $ 392 millioner i regnskabsåret 2011 til sit driftsbudget. Disse omfatter afskrivning antages føderale stimulus på $ 350 millioner i både FY 2010 og FY 2011. Den faktiske føderale midler, viste sig at være meget større end guvernøren oprindeligt antaget. De ekstra føderale penge gør det muligt for staten at undgå fyringer, støtte community colleges og styrke nogle af sine afdelinger (herunder statens politi).

2. Medicaid og uddannelse
Det er de to største anvendelser af føderale ikke-transport penge. Staten modtog øget Medicaid bistand fra $ 420 millioner i regnskabsåret 2009, $ 560 millioner i regnskabsåret 2010 og $ 300 millioner i regnskabsåret 2011. Om uddannelse, staten bruger $ 721 mio føderal bistand til fuldt ud at finansiere Geographic Cost of Education Index, vækst i bredere Thornton uddannelsesudgifterne og vækst i lærere pensionering omkostninger. Dette er en velsignelse til Montgomery, Prince George� � � s og Baltimore City regeringer og er meget skadeligt for Senatets formand Mike Miller� � � s bestræbelser på at passere lærer pensioner ned til amterne.

3. Mere støtte til de amter
Alle amter undtagen Worcester og Somerset vil modtage mere undervisning støtte. De ledere, i form af øget bistand vil blive Prince George� � � s ($ 41,5 millioner), Baltimore City ($ 30 millioner), Montgomery ($ 26,8 millioner), Anne Arundel ($ 10 mio) og Baltimore County ($ 9,5 millioner).

Budgettet problemer kan lettes for øjeblikket, men de er næppe løses. Comptroller skyldes at frigive mere indtaegtsoverslagene næste måned. Guvernøren antager indtægter nedskrivning af $ 300 millioner i regnskabsåret 2009 og FY 2010 og $ 200 millioner i regnskabsåret 2011, men de faktiske tab kunne være større. Guvernøren projekter en $ 630 mio underskud i regnskabsåret 2011 og outyear underskud kunne blive forværret af de katastrofale resultater af slots bud. Og amterne har stadig store problemer. Montgomery� � � s $ 26,8 mio uddannelse støtte stigning er rart, men det er stadig står over for en halv milliard dollar underskud .

Jeg er sikker på, at politikerne vil have det rigtig sjovt der beskæftiger sig med næste year� � � s budget problemer, som de kører til genvalg!

Update: Montgomery County's FY 2010 budgetunderskud er nu $ 520 millioner .

mandag den 23. februar 2009

Opgaveformidling.dk

En nyere internet side er Opgaveformidling.dk, som kun har til form�l at formidle kontakter forbruger og h�ndv�rker imellem. Opgaveformidling.dk letter den tidskr�vende proces, som kunden skal igennem, ved at f� indhentet forskellige priser og betingelser fra firmaer. Opgaveformidling.dk er dem der hj�lper dig med at levere kontakten mellem h�ndv�rkere i alle afskygninger, og de bygherrer, som skal benytte deres faglige eksperthj�lp. Systemet er s�ledes, at man forklarer om opgaven en enkelt gang p� opgaveformidling.dk, og s� er d�n opgave slut. Efter f� dage vil du blive kontaktet af 3 professionelle og kompetente samarbejdspartnere, som vil aftale tid til at
besigtige din opgave og afl�gge et tilbud.
Efterf�lgende udv�lger du budet som kan opfylde dine n�dvendigheder p� den bedste facon. For �vrigt er det 100 procent gratis at anmode om h�ndv�rksm�ssige priser og betingelser n�r du bruger Opgaveformidling.dk,
grundet at fagmestrene
m� ofre en symbolsk pris,
som g�r til d�t, at v�re medlem af ordningen. Det skal dog siges at det er uden tvungne aftaler at f� fat i opgavetilbud p� Opgaveformidling.dk, s� du skal ikke f�le dig n�dt til at afslutte handelen.

Frem til nu har det v�ret gjort p� den m�de, at man som kunde selv ringer til fagmesteren, n�r man har et stykke h�ndv�rksarbejde, som kr�ver professionel ekspertise. S�fremt det, som antaget, viser sig at udviklingen fortsat udvikler sig bare tiln�rmelsesvis liges� hastigt, som indtil idag, vil denne tradition hurtigt v�re et overst�et kapitel. Fremover er det s�dan, at det er fagmanden, som kontakter dig. Det er oftest en langsommelig og besv�rlig process, at f� taget kontakt til uafh�ngige fagfolk, bare med det ene form�l, at indhente lidt konkurrerende aftaleforslag til sammenligning. Selv at lokalisere en, med tid til at tage og klare dit stykke arbejde, er utvivlsomt et besv�rligt projekt. Det er nu blevet yderst anerkendt og brugt at frembringe opgavetilbud ved brug af internettet.

Den service fra opgaveformidling.dk er uden beregning og helt uden forpligtelser. Beskriv opgavens omfang p� web-portalen Opgaveformidling.dk. 3 konkurrerende fagm�nd tager kontakt til dig med det form�l at afgive tilbud. Mange folk kunne derved spekulere p�, om specialisterne
till�gger bel�bet fra abonnementet i den anden ende, men s�dan er det faktisk ikke. Alle de tilmeldte samarbejdspartnere er opm�rksomme p� at bygherren
vil f� talrige alternative og konkurrerende tilbud. Derfor leveres du
den laveste pris,
de er i stand til at pr�stere, i h�bet om at udv�lges.

Fakta er, at metoden, g�r det p� �n gang enklere og endda til en bedre pris for bygherren.
For
fagmanden, udg�r opgaveformidling.dk en helt tilsigtet reklame, hvis man sammenligner med
at skyde reklamepengene i lokal h�ndbogen, de gule sider med mere. H�ndv�rkerens vinding ved dette system, kan ses i de flere opgaver han kan f� lov at byde p� via opgaveformidling.dk, -set forhold til den gamle metode, hvor forbrugere typisk sporede
virksomheden ved at bruge den lokale h�ndbog, hvilken virksomheden desuden lige s� vel var n�dt til at betale for at holde sig beskrevet i. P� Opgaveformidling.dk er det muligt at frembringe diverse tilbud fra indretningsarkitekter, t�mrersvende, gartnere, smedevirksomheder, brol�gningsvirksomheder, murere, og alle andre
normale h�ndv�rksgrene, men ogs�
bogholderi, advokatbistand med videre.
Flere nye erhverv kommer l�bende til, s� man kan jo altid fors�ge sig. Det er jo gratis og uforpligtende.

fredag den 20. februar 2009

langsigtede virkninger af ecsatcy

Ecstasy's langsigtede virkninger afsløret. " tid nok har omsider gået til at begynde at spørge, hvis ecstasy skader sundheden på lang sigt. Ifølge den største gennemgang nogensinde gennemført , som det forårsager mindre hukommelse vanskeligheder og mild depression, men disse sjældent resultere i problemer i den virkelige verden. Mens mindre undersøgelser viser, at nogle personer har større problemer, herunder svækket immunitet og større hukommelse underskud, så vidt, for de fleste mennesker, ecstasy synes at være langt fra som sundhedsskadelige over tid, som du kan være blevet forledt til at tro. " Via

lørdag den 14. februar 2009

onsdag den 4. februar 2009

Jon Dudas til Foley & Lardner DC kontor

Jon Dudas, UofChicago lov'93, er at slutte Foley & Lardner:

� � �Jon bringer en unik blanding af talent og erfaring løftestangsvirkningen både hans skelnes besiddelsesform inden for den føderale regering og hans erfaring som litigator fastslået før at hans regering service, � � sagde Sharon Barner, formand for Foley� � � s intellektuel ejendomsret afdeling, i en erklæring. � � �Foley� � � s globale IP praksis og dens stigende global patentsager vil drage fordel af Jona � � s integration med vores multinationale patent håndhævelse teams.� �

mandag den 26. januar 2009

Urban Legends I Krig

Nu hvor kampene i Gaza er over for tiden, er det tid for byerne legender at udspringe af det morads. En historie nu g?runder p?en israelske side indeb?r soldater, der p?r?r sig den bibelske matriarch Rachel advaret dem om Hamas ambushes og lede dem v?fra skjult-fanget hjem . M?eligt, Rachel angiveligt syntes som en arabisk-talende ?re kvinde. I mellemtiden amerikanske soldater i l? af andet Irak-krigen opfostrede deres egen by-legender . Men disse historier er blot den seneste indgange i en lang tradition.
Englene af Mons
The Ghost Pilot
Pippo
De Amputee's brev
Den amerikanske soldater 'Sp?ser
Den brevdue kidnappe Plot

tirsdag den 20. januar 2009

Hold Tight

Dave Dee , RIP.
Dave Dee af Dave Dee , Dozy , Beaky , Mick og Tich har gjort sig store gig p?imlen.

onsdag den 14. januar 2009

Seks Point Buck (Deer # 7 )

 Herren gav mig succes denne hjorte sæson. Jacob brugt disse ord til decieve hans far i Genesis 27:20 Isaac spurgte sønnen Jacob, "Hvordan har du fundet det så hurtigt, min søn?" "Det er Herren din Gud gav mig succes," svarede han. Jacob løj. Han var ikke tjener vildtlevende vildt. Han var tjener en ung ged taget fra faderens flok. Hans mor forberedt det og klædt ham op, så han følte sig gerne og lugtet ligesom sin bror. Jacob snydt hans stakkels gamle svage blinde far. Men hans erklæring "Gud gav mig succes" er meningsfyldt. Isaac ikke vægrer sig ved denne opgørelse, fordi Gud kan give en jæger succes. Gud gav mig succes denne sæson. Herren gav syv hjorte og de sidste hjorte var en seks point sorteper. Min fryser er fuld, og jeg spiser hjorte kød (ikke ged) næsten hver dag. Det er virkelig god. Der er noget specielt ved at spise kød du jaget og dræbt. Efter hvert dræbe og før hvert måltid sagde jeg en bøn af Thanksgiving. Det var en stor sæson. Jeg ikke få det monster var jeg jagt, men jeg fik en god sorteper. Jeg mærkede, og min sæson er ovre .

søndag den 4. januar 2009

3d sammenhæng fri

Struktur synth er et program til at skabe 3D strukturer fra et sæt af bruger bestemte regler. Det er et forsøg på at gøre en 3D version af Context gratis .

fredag den 2. januar 2009

Hamas' Winning strategien

 Billeder
� Hamas' militære fløj, Ezzedeen Al-Qassam Brigader, offentliggjorde for nylig en artikel om deres engelske hjemmeside beskriver den nuværende strategi for Hamas i forbindelse med raket terror og en eventuel israelsk reaktion. Artiklen vedrører, hvordan en israelsk militær forsvarsordfører operation i Gaza vil tjener bedst interesser Hamas. Et sådant svar, de Ezzedeen artiklen hedder det, vil hjælpe Hamas vinde yderligere støtte fra det palæstinensiske folk.

Som artiklen om Hamas website viser, at Hamas' primære mål i den aktuelle eskalering af raketangreb er at vinde international støtte, som israelerne er tvunget til at reagere. mere