torsdag den 18. juni 2009

Piratvirksomhedsbekaempende musik behandle for Virgin

Virgin og Universal har underskrevet en aftale, som vil give internetudbyderen 's kunder adgang til "ubegrænset" musik.

For et månedligt gebyr, Virgin 's bredbånd kunder vil være i stand til at downloade eller streame så mange MP3-filer, som de ønsker.

Som led i den aftale, Virgin har lovet at aggressivt politiet bruger til at holde op med MP3-spor dukkede op på fildeling netværk.

Virgin sagde, at det var i forhandlinger for at tilføje andre musik firmaer 'tilbage kataloger til tjenesten.

Tjenesten vil blive lanceret inden jul 2009. Virgin har ikke sagt, hvor meget den tjeneste vil koste hver måned. Men det sagde, at det kan sammenlignes med udgifterne til et par albums om måneden.

Virgin sagde, at det ville også tilbyde en "Entry Level" service til fans, der ikke ønsker ubegrænset adgang.

Disse tilmelding vil være i stand til at sætte spor på enhver musikafspiller og holde den musik, de har hentet endnu, hvis de stopper betale det månedlige gebyr.

Kunstnere som Amy Winehouse, Girls højt, La Roux og Black Eyed Peas er underskrevet til Universal.

Virgin sagde, at det havde lovet at prøve en række piratvirksomhedsbekæmpende foranstaltninger som led i aftalen. Den sidste udvej ville være en midlertidig suspension af en kunde 's internetforbindelse, hvis denne person konsekvent ignoreret advarsler om deres aktiviteter.

Transaktionen blev annonceret dagen før den britiske regering frigiver den endelige version af Digital Storbritannien rapport udarbejdet af Lord Carter.

Rapporten er almindeligt forventes at skænke nye beføjelser på kommunikation vagthund Ofcom, der vil lade det tvinge internetudbyderne til at gøre mere for at bekæmpe fildeling.

Det er tankevækkende, at en stillede løsning at modvirke vedvarende pirater vil blive til at ringe ned deres internetforbindelse hastighed.