fredag den 6. november 2009

Bootleg Bar-BQ

Med en ulovlig svineproduktion under armen og en spand af tvivlsom barbecue sovs skvulpende på hans overalls, en backwoods ne'er-do-og forsøger at droppe revenuer. Eller gummint's grill inspektør. Eller hvad.

Tro det eller ej, er der noget endnu mere vigtigt foregår her, end det ekstravagante visning af stereotyper! (Quick Bemærk: Flere stereotype grill Hillbillies her og her.)

Hvad har virkelig greb vores interesse er, at Bootleg Bar-BQ er propounding en roman juridiske teori. Tidligere har vi set den påstand, at adgangen til grill er en borgerlig rettighed, den nedvurdering af kriminelle grill, og det tankevækkende bemærkning om, at lovligt opnået fisk og skaldyr er at foretrække.

Bootleg Bar-BQ, men vender sådan forsigtig legalisms hovedet. At høre dem fortælle det, det er meget godhed grill, der kunne gøre det ulovligt. (\ "Så god, at Oughta være ulovligt! \") Og hvad med de svin? Det smilende tilbehør er nu en medskyldig, medvirken og / eller tilskyndelse denne åbenlyse handling af grill i anden grad.