torsdag den 17. december 2009

Tips om Vedligeholdelse Air Conditioners


Forlænge levetiden på din Aircondition ved at opretholde det regelmæssigt

Af Mark J. Donovan

En klimaanlægget er en Guds gave i varme og fugtige sommermåneder. Ved at give periodiske air condition vedligeholdelse din kan forlænge levetiden på din bærbare air condition og forhindre uforudsete negative overraskelser. Sammenfattet nedenfor er et par enkle klimaanlægget vedligeholdelse tips, der kan forlænge levetiden på din klimaanlægget.

Rengør luftfilteret regelmæssigt. Hvis du bruger din Klimaanlægget dagligt i sommermånederne, ren luft filter en gang om måneden. Hvis klimaanlægget bruges regelmæssigt derefter rense luftfilteret i slutningen af sommeren.

Rengør kondensatoren bredbånd ved udgangen af sommersæsonen med en stål børste eller ved at blæse trykluft på dem. Sørg for, at støv og snavs ikke ender på bunden af klimaanlægget, da dette kan påvirke effektiviteten af din klimaanlægget.

Hvis den omgivende luft tempererede er under 60 grader, kontrollere foran kondensatoren bredbånd til is oprustning. Hvis der er is oprustning, slå klimaanlægget ud og vente, indtil lufttemperaturen udenfor er varmere. Hvem har brug for klimaanlæg i hvert fald ved 60 grader? De fleste folk vil vælge at skrue op for varmen ved denne temperatur.

Må ikke cyklus klimaanlægget og slukker pludseligt, da dette kan forkorte livet for klimaanlægget. Vent et par minutter efter at lukke klimaanlægget slukket, inden du tænder den igen.

Endelig, ved oplagring af klimaanlægget opbevar det på et sted, hvor der ikke er nogen chance for mus eller fugle til at kravle ind i den og skabe reder. Små gnavere kan tygge gennem isolering og ledninger og ødelægge et klimaanlæg i en off-season.

Med disse enkle tips du bør være i stand til at forlænge levetiden på din bærbare klimaanlægget.