søndag den 12. april 2009

Foer du lukker ....

Før du lukker ....
Ikke er til fare Din LoanTaking et andet lån, købe en bil, eller foretager store kreditkort gebyrer, før du lukker kan skade dit lån engagement. Långivere køre en anden kredit check før lukketid til at kontrollere for nye afgifter.
Tid til at CloseClosing i begyndelsen af en måned, vil långiveren kræve, at du "forudbetalingskonto " renter på dit lån fra dagen for lukning til udgangen af måneden. Derfor kontanter du har brug for at lukke vil være mere, end hvis du lukker ved udgangen af måneden. Tal med din långiver om dette.
Købere RemorseIt fælles for købere til at føle sig understregede eller angerfuld under og efter køb af en bolig, undervisning af dig selv, om køber vil hjælpe med at minimere "købere anger ". Du vil sikkert glemmer det hurtigt, efter du flytter ind i dit nye hjem.
Advisér Services & UtilitiesDon't glemmer at kontakte tjenester såsom: postkontor, forsikring, movers, telefon, elværker, avis osv. et par uger, før du flytter ud til "ændres med " faktureringsoplysninger / mailing addresses.Get en par skriftlige skøn fra movers på de tjenester, de yder for omkostningerne i forbindelse med din flytning. Check den lokale Gule Sider for at få prisstillelser og kontakter.
Endelig Walk ThroughDo en endelig gå gennem så tæt på underskrive som possible.Check apparater til operabilitet. Test forretninger med en radio eller test enhed. Tænd lyset skifter. Check vand vandhaner og toilets.Make sikker lovede rengøring og reparationer er blevet completed.Check at alle elementer inkluderet i købet af hjemme (gennemgå kontrakten) er present.For nye byggeri, skrive ned, hvad der skal udfyldes, fastnet, har Builder fortegn. Omfatte den dato, hvor disse emner vil blive afsluttet.
Lukning CostsYou vil have Deres afsluttende omkostninger "midler " deponeret i depot, før du kan lukke. Må ikke sætter i en personlig check til at betale. Penge bør være i form af en bekræftet check eller en penge elektronisk overførsel. Spørg din deponeringsinstituttet officer.