mandag den 27. september 2010

You Know Who Else talt meget om nazister? Hitler !!!!!

Seneste avis Kolonne:

Jeg er gammel nok til at huske en tid lang, lang siden, da det var absolut det værste du kan gøre for at sammenligne præsidenten for De Forenede Stater til Adolf Hitler. Og ved "længe, længe siden," jeg mener 2004.

Det er det år, de liberale website Moveon.org sponsoreret en konkurrence for hjemmelavet politisk kampagne annoncer. En af de bestride poster featured citater fra George Dubbya Bush om, at Gud havde toldhim at finde landets fjender, og at han var "ved at tage skridt til at beskytte fædrelandet."

Det var ovenpå lager optagelser af Hitler taler til jubel, hagekors-viftede skarer. Det var rå, det var heavy-handed, var det over toppen og urimelig. Det var også taget ned fra hjemmesiden, og det gjorde ikke gøre cut til den første runde af konkurrencen.

En anden annonce sagde: "Hvad var krigsforbrydelser i 1945, er udenrigspolitik i 2003." De sidste to billeder af det foreslåede ad inkluderet Hitler med sin hånd op og derefter et skud af Bush med sin hånd op for at aflægge ed på kontoret. At man fik trukket, også.

Men det gjorde ikke stoppe republikanske nationale udvalg Formand Ed Gillespie fra at kalde ads "den værste og mest modbydelige form for politisk hate speech" og kræve, at demokratiske kandidater, hvoraf ingen havde noget at gøre med annoncer, "afviser denne forurening af vores politiske proces "ved opsigelse dem.

Det ser ud til republikanerne er stadig ultra-super-følsomme i en "Prinsessen på ærten" kinda måde, om at være på nogen måde selv vagt i forbindelse med Hitler eller nazisterne.

Når Vice President Joe Biden nylig sendt et fundraising

besked mundheld der skulle være en "GOP Blitzkrieg" af beskidt kampagne taktik, republikanske lovgivere gik verruckt (skøre). På trods af at "Blitzkrieg" og sin forkortede form "blitz" har for længst passeret i almindelig brug som et udtryk for nogen hurtig, overvældende angreb, gjorde GOP de blev sammenlignet med angriberne Polen.

"Start af nazisternes forbrydelser mod menneskeheden i en politisk debat er simpelthen upassende," en talsmand for Minority Leader John Boehner sagde. Men tilsyneladende er det kun "upassende" eller "afskyelige", hvis du er en demokrat. Som du ved, den eneste principielt GOP har venstre er IOKIYAR (Det er OK Hvis du er en republikaner), og sammenligne deres politiske rivaler til nazisterne er, synes det, A-OK med dem:

* Plakater og skilte præsident Obama klædt som Hitler vrimler på teselskab stævner.

* National Review Editor Jonah Goldberg skrev en berygtet bog med titlen "Liberal fascisme."

* Konservative klummeskribent Thomas Sowell, der skriver om den $ 20 milliarder dollar relief fond betalt af BP for Golfen olieudslippet, direkte sammenlignede fond til love vedtaget af Tysklands Reichstag, der gav Hitler "diktatorisk magt." (A republikanske kongresmedlem læse kolonnen højt på gulvet i huset.)

* Den 16. maj i år, gik republikanske ældre statsmand Newt Gingrich på Fox News og hævdede, at "det verdslige socialdemokratiske maskine" (hans slagord for den aktuelt valgte regering) "repræsenterer så stor en trussel mod Amerika, som Nazityskland og Sovjetunionen nogensinde har gjort. "

Bakkes op i et hjørne af værten Chris Wallace, Gingrich sagde, at han ikke var egentlig at administrationen nazisterne, var han bare sige, at de var lige så stor en trussel som nazisterne. Du ved, lidt ligesom at sige: "Jeg siger ikke din søster er en luder, jeg siger bare hun sover med en masse fyre for pengene."

Den største fortaler for at inddrage præsident Obama og dårligt definerede "liberale" som nazister, men er Glenn Beck. Stort set alle talsmand for den forvaltning eller dens politikker kan forvente på et tidspunkt at blive sammenlignet med Beck til nazistiske propagandist Josef Goebbels. Han reagerede på kritikere af Fox News med henvisning til en berømt digt om Holocaust og direkte sammenligne Fox til jøderne. ("Når de er færdig med Fox, og du beslutter at udtale sig om noget. Den gamle,» de først kom efter jøderne, og jeg var ikke jøde. ")

Og listen fortsætter med ikke et pip fra den republikanske ledelse.

I svarene på denne kolonne, både i e-mail og på online bemærkninger afdeling er jeg tilbøjelig til at få nogle negative feedback for anvendelse af udtryk som "wingnut." Måske skulle jeg blive en republikaner igen. Så kan jeg kalde folk noget, op til og med nazisterne, og ingen vil sige en mumblin 'ord.