mandag den 20. september 2010

Katina Beales 'Art Deco Dukkehus

Alice Bell skrev en stor artikel om Katina Beales 'Art Deco dukkehus i cdhm.org (Custom Dukker, huse, & Miniatures) februar 2010 Nyhedsbrev. Katina Beales spottet en 1:24 skala art deco-stil hus ved Kensington Doll's House Festival i 2006. Hun bestilte Chris Rouch af Toptoise Design, til at bygge denne 1:12 skala version, der er 36 \ "wide med 27 \" lang, 21 \ "højt på to etager og 10 \" high én historie.

Hvis nogen har nogen oplysninger om bygherre behage lod. Alt, hvad jeg kunne boede A 1993 katalogliste om CraftScotland.org \ "Chris & Joan Rouch, Toptoise Design, Selkirk, Scottish Borders \". Jeg ville elske at se mere af deres arbejde. Listen siger, de gør indsamler huse og møbler, der er specialiseret i design af Charles Rennie Mackintosh, art deco, viktoriansk og skotske folkelig bygninger. Chris & Joan Rouch er også godkendt af Glasgow School of Art til at reproducere deres møbler samling. I betragtning af at de har været rundt i hvert fald siden 1993 og har arbejdet vises i USA udstillinger og museer (ikke sikker på hvilke) skulle man tro, at der er billeder af deres arbejde med denne interweb ting.


Huset er fuld af smukke skik stykker, men jeg lo, da jeg læste den ene ting, som bygmesteren sagde, da han leverede huset var \ "Don't over-give huset! \" Virkelig gode råd. Artiklen havde ikke credits for brikkerne i undersøgelsen, men den levende område har flere kunstnere udfylde dette værelse.

Jeg elsker den brugerdefinerede pejs skærmen ved Barbara Sabia (baseret i Melbourne, Florida, hun har specialiseret sig i miniature glasmosaikker. Pejsen skærmen er den 15. billedet på denne billedserie af hendes arbejde, efterfulgt af billeder af sconces, som også bruges i badeværelset foto nedenfor). Dragon Screen er en en af art fra Terence Stringer (Norfolk, England). Den hvide læderstole er af Arlette's Miniatures (Sutton Coldfield, England). Alle de andre møbler i stuen område var blevet foretaget af Kim Selwood Miniature Møbler (UK). Jeg ville elske at vide, hvor hun fik at fabelagtig sølv cylinder mesh lampe ved siden af pejsen. Anyone?


Katina virkelig gjorde sit hjemmearbejde på dette hus. For mange af de brugerdefinerede stykker, gav hun billeder til bygherrer, som genskabte autentisk Art Deco stykker. Badeværelset blev udsat ved Lenham Keramik-modeller (Norfolk, UK) fra billeder hun fandt i magasiner. Fliserne i badeværelset er håndmalede reelle keramiske af Tiny Keramik (Tyskland). Møblerne i soveværelset igen ved Kim Selwood Miniature Møbler (UK). Køkkenet kabinet var også specialbygget fra fotos af, jep du gættede det, ELF Miniatures (London, UK) - jeg elsker elsker elsker arbejde Elizabeth LePla, og elsker at se hvor meget hendes valg er vokset gennem årene. En dag vil jeg ejer et hus fuldt møbleret med ELF Miniatures.

Artiklen er virkelig en fantastisk at læse, men den bedste del er, at hendes mand købte hende en stor 16 værelse georgiske huset, at hun har planer om at give en luksuriøs georgisk baggrund med meget dekorative elementer, men med moderne møbler. Jeg kan ikke vente at se, hvad hun kommer op med næste. Jeg håber virkelig, at Katina kan finde væk for at starte en blog eller dele sine fotos. Hun virkelig har starten på en fantastisk samling.

(Alle oplysninger fra Alice Bell's cdhm.org artiklen, alle billeder fra Katina Beales på cdhm.org og barbarasabia.com)