onsdag den 25. august 2010

Min aids ...... en komedie


Min bedste ven Justin kører det virkelig cool grøn teater selskab kaldet ved hånden Theatre. Min mand lavet deres hjemmeside, og selskabet blev oprettet af en anden god ven, Daniel Horrigan. Dan er en instruktør, men for nylig iværksat rejsen at skrive en one-man show om livet, kærligheden, pop kultur, køkkenudstyr, og hans erfaring med at finde ud af at han har HIV. Eller er HIV. Han er stadig regne den ud i en overraskende morsom måde i 'Mine aids .... en komedie «.



Det er Dan og jeg efter premieren part, som en del af provenuet fra showet gik til den vigtige velgørenhed, Anti-Vold Project, en organisation, der forsøger at forebygge og hjælpe med hadforbrydelser. Hver af disse vil $ 25 (snavs billigt for NYC teater!) Gå til en vital LGBT velgørenhed. Det står for Lesbian, Gay, biseksuelle og Transgendered for dem af jer, der springes Pride i år:). Så ikke blot er dette en lattervækkende, rørende og utrolig personlig NYC kommer-of-alder-30 spiller, men det er også en rigtig vigtig årsag, der er tæt på mit hjerte. Det er kun ved at spille igennem Marts 1st, så få ordet ud, og gå se en fantastisk spiller, der allerede får alle former for tryk og udmærkelser.



Jeg bogstaveligt talt nødt til at kvæle min højt, ægte kagle, fordi Dan er side-splittingly skævt og vittig. Han er ligesom en homoseksuel Golden Gilmore Girl .... med aids.

tirsdag den 24. august 2010

Den ChiliPad



Først var der Sleep Antal Bed, du og din ægtefælle kunne vælge hver blødheden eller hårdhed side af sengen, du sover på. Nu fra Chili Technology, kommer søvn temperatur seng. Du og din ægtefælle vælge hver af temperaturen. Min mand kan lide bunker af betræk og sover kold. Jeg konstant smider ud dækker. Selv med døren til dæk åbne, jeg sveder.

Her er hvordan Chili / Bed med en ChiliPad værker:



Hvorfor ikke bare bruge en dobbelt-kontrol elektronisk tæppe? Den elektroniske tæppe kan ikke cool, og der ja være sundhedsmæssige betænkeligheder på grund af ELF (ekstremt lav-frekvens) magnetfelter afgives af enheden.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook

lørdag den 14. august 2010

EFTERLØN


Ved ankomsten til London Heathrow, tog vi vores lejede bil på Hertz og kørte til Stratford upon Avon. Franco var fortryllet af rullende bakker, chaufførernes gode manerer, de mange offentlige golfbaner vi forbi og talte om at flytte til UK for pensionering. Planen var for Franco at gå på pension ved 50. Det giver os endnu 8 år for at afgøre, om det land, pensionering. Da han foreslog England, mit hjerte gik glip af en beat. Jeg underholdt idéen, da jeg boede der i 7 år og stadig har lyst til at komme hjem hver gang jeg lander i Heathrow. Den næste dag blev appellen af afgående i England bliver skyllet væk med alle regndråbe, i det mindste for Franco alligevel.

tirsdag den 10. august 2010

Flytning Overtraedelser

Min roommate, Katie, og jeg købte vores biler på samme tid. Jeg gik den praktiske rute (Prius), og hun gik det sjove rute (BMW Z4). Sidste weekend tog vi en mini-tur i hendes bil med toppen ned, og jeg var offhandedly sige, at efter mange tanker, ville jeg ikke have fået en Prius, hvis jeg var nødt til at gøre det over. Selv om det er en dejlig bil, jeg synes det er en synd at leve i SoCal og ikke mindst en soltag. Jeg har aldrig forstået, hvor meget jeg brugte mine indtil jeg ikke har en. (Desuden har jeg et vaskeri liste over ting jeg ville ændre ved det. Men det er ikke til at sige, at det ikke er en god pendler bil, som jeg tror er grunden til jeg valgte det.)

Sidste onsdag havde jeg lavet en mere eller mindre officielle beslutning om at skære min Europa tur i halvdelen, så jeg kunne bruge den anden halvdel for at gå til Tanzania i januar eller februar. I forklare mit behov for at klatre Kilimanjaro til min far, pegede jeg på, at \ "man aldrig vide, hvornår noget kunne ske, og jeg vil gerne gøre det mens jeg kan. \"

Så ikke 18 timer senere, ser jeg at køre til arbejde henne ved 623 er på den 101-S og biler foran mig stoppe meget brat. Så jeg stopper meget pludseligt. Ligesom sus af lettelse, at jeg ramte ikke noget bølger over mig, SLAM skrige CRUNCH. Bilen bag mig ikke stoppe, slår mig fuld fart, sende mig flyver ind i bilen foran mig, osv. osv. indtil 5 biler er involveret. Der var airbags og brudte forruder og væsker oversvømme jorden.

Her er min bil nu. Hvis orienteringen af dette billede er forvirrende, så fortvivl ikke, du er ikke den eneste.

Jeg kunne fortælle dig om min fysiske tilstand lige nu, men alt hvad jeg har at sige er: det kunne være så meget værre. Jeg er i live. Jeg vil til sidst helbrede. Shit er opsvulmet, er luftvejene begrænset, kranier er møre og forslået, men jeg ser ALIVE.

PS Ja, bremserne på min Toyota bearbejdet, thankyouverymuch.

mandag den 2. august 2010