torsdag den 4. februar 2010

Introducing Google Offentlige DNS: En ny DNS-adressen fra Google

Dag, som en del af vores bestræbelser på at gøre internettet hurtigere, vi annoncerer Google Offentlige DNS, en ny eksperimenterende offentlige DNS resolver.

DNS-protokollen er en vigtig del af internettets infrastruktur, der tjener som internettets \ "telefonbog \". Hver gang du besøger et websted, computeren udfører et DNS-opslag. Komplekse sider kræver ofte flere DNS-opslag før de har afsluttet læsning. Som et resultat, udfører den gennemsnitlige internet bruger hundredvis af DNS-opslag hver dag, at der kollektivt kan bremse hans eller hendes behov.

Vi mener, at en hurtigere DNS infrastruktur væsentligt kunne forbedre søgeoplevelsen for alle web-brugere. At øge DNS-hastighed, men også at forbedre sikkerheden og validitet af resultaterne, er Google Offentlige DNS-prøve et par forskellige metoder, som vi deler med de bredere online community gennem vores dokumentation: Hastighed: Resolver-side cache savner, er en af de vigtigste bidragsydere til træg DNS svar. Clever caching teknikker kan bidrage til at øge hastigheden af disse svar. Offentlig Google DNS gennemfører prefetching: før TTL på en rekord udløber, vi opdatere løbende registrering, asychronously og uafhængigt af brugeren beder om en lang række populære domæner. Dette giver Google Offentlige DNS til at tjene mange DNS-anmodninger i rundtur tid, det tager en pakke til at rejse til vores servere og tilbage.
Sikkerhed: DNS er sårbar over for spoofing angreb, der kan forgifte cachen på en navneserver og kan dirigere alle dets brugere til et ondsindet websted. Indtil den nye protokoller som DNSSEC få udbredelse, resolver nødvendigt at træffe yderligere foranstaltninger for at holde deres caches sikker. Offentlig Google DNS gør det sværere for angribere at spool gyldigt svar fra randomizing tilfælde af forespørgslen navne og herunder supplerende oplysninger i sin DNS-beskeder.
Gyldighed: Offentlig Google DNS overholder DNS-standarder og giver brugeren den præcise reaktion hans eller hendes computer forventer, uden at udføre nogen blokering, filtrering, eller omlægges, som kan hæmme en brugers browser experience.We håber, at du vil hjælpe os med at teste disse forbedringer af ved hjælp af Google Public DNS-tjeneste i dag, uanset hvor du er i verden. Vi planlægger at dele, hvad vi lære af denne eksperimentelle udrulningen af offentlige Google DNS med de bredere online community og andre DNS-udbydere, for at forbedre søgeoplevelsen for Internet-brugere på verdensplan.

For at få flere oplysninger om Google Offentlige DNS kan du besøge vores hjemmeside, kan du læse vores dokumentation, og vores logning politikker. Vi ser også frem til at modtage din feedback i vores diskussionsgruppe.

Af Prem Ramaswami, Public DNS Team