onsdag den 23. december 2009

Dens regner Blotanical velsignelser!

Hvordan gjorde jeg så heldig?
De nominerede til Blotanical Awards er blevet annonceret, og The Urban Gardener har været nomineret til ikke 1, eller endda 2, men 3 præmier.
Tre!

Der er en for Bedste Urban Gardening Blog.
Andet for bedste Havearbejde for Wildlife Blog.
Og endnu en for bedste asiatiske Blog!

Og hvad gør det virkelig så meget ekstra-særlige er, at folk gør den indstilling er stipendiaten haven-bloggere fra hele verden.
Tak, min blog venner. Jeg er ydmyg ... og lidt nervøs over at opfylde forventningerne. Plus, virkelig, virkelig begejstret, at du overveje The Urban Gardener værdig.

Nu kommer den vente at se, hvem poser prisuddelingen endeligt.
De fleste af mine 'konkurrence' er meget gode venner fra vejen tilbage, da jeg var ny i blogging. Så der er denne følelse af \ "hey, jeg håber din blog vinder \", når jeg læser deres navne ved siden af minen på listen over nominerede.

Nu, undskyld mig lige lidt, mens jeg går og tørre denne super-dækkende glade smil fra mit ansigt.
Åh, jeg ved, jeg har ikke vundet endnu. Og jeg ved, at jeg højst sandsynligt ikke vil aldrig vinde. Men for mig er dette øjeblik mere end nok!

torsdag den 17. december 2009

Tips om Vedligeholdelse Air Conditioners


Forlænge levetiden på din Aircondition ved at opretholde det regelmæssigt

Af Mark J. Donovan

En klimaanlægget er en Guds gave i varme og fugtige sommermåneder. Ved at give periodiske air condition vedligeholdelse din kan forlænge levetiden på din bærbare air condition og forhindre uforudsete negative overraskelser. Sammenfattet nedenfor er et par enkle klimaanlægget vedligeholdelse tips, der kan forlænge levetiden på din klimaanlægget.

Rengør luftfilteret regelmæssigt. Hvis du bruger din Klimaanlægget dagligt i sommermånederne, ren luft filter en gang om måneden. Hvis klimaanlægget bruges regelmæssigt derefter rense luftfilteret i slutningen af sommeren.

Rengør kondensatoren bredbånd ved udgangen af sommersæsonen med en stål børste eller ved at blæse trykluft på dem. Sørg for, at støv og snavs ikke ender på bunden af klimaanlægget, da dette kan påvirke effektiviteten af din klimaanlægget.

Hvis den omgivende luft tempererede er under 60 grader, kontrollere foran kondensatoren bredbånd til is oprustning. Hvis der er is oprustning, slå klimaanlægget ud og vente, indtil lufttemperaturen udenfor er varmere. Hvem har brug for klimaanlæg i hvert fald ved 60 grader? De fleste folk vil vælge at skrue op for varmen ved denne temperatur.

Må ikke cyklus klimaanlægget og slukker pludseligt, da dette kan forkorte livet for klimaanlægget. Vent et par minutter efter at lukke klimaanlægget slukket, inden du tænder den igen.

Endelig, ved oplagring af klimaanlægget opbevar det på et sted, hvor der ikke er nogen chance for mus eller fugle til at kravle ind i den og skabe reder. Små gnavere kan tygge gennem isolering og ledninger og ødelægge et klimaanlæg i en off-season.

Med disse enkle tips du bør være i stand til at forlænge levetiden på din bærbare klimaanlægget.

fredag den 11. december 2009

Nye Con Boards

3 nye konsoliderede Boards nu i Spine, designet af Chris. Thems godt godt:





tirsdag den 8. december 2009

VW bil skitse af Marco Pavone

Dette er en fantastisk sketch! VW Designer Marco Pavone gjort det, god teknik og meget professionelle.
Jeg vil foreslå dig at kigge på VirtualCar.it hjemmeside, hvor du vil finde masser af billeder og farver skitser om projektet.

Foto via Virtualcar.it

tirsdag den 1. december 2009

1123 BREDT ESSO STATION


1123 Bred, 1920'erne.
(Courtesy Joyce Tipton)

Ved midten af 1920'erne, havde det sydvestlige hjørne af overordnede og Vest Club blive en Standard Oil Co serviceafdeling. Af 1941, dette var blevet Dodson's tankstation, som blev en Esso-stationen i 1948, og Dodson og Faucette Exxon af 1960'erne.


Looking nordvest, 1950'erne. Den Esso tankstation er synlig over 1131-1139 Broad St.
(Courtesy Barry Norman.)

Jeg er ikke sikker, når tankstationen gik ud af business / blev revet ned, men det synes at have været ude af virksomheden i 1985. I begyndelsen af 1990'erne, havde en Napa bildele butik er blevet bygget her, som siden er blevet Forenede Import Auto Parts.


1123 Bred, 07.26.09

Find denne plet på et Google Map.


36.016959, -78,919477