torsdag den 24. september 2009

Feds WANT ADVOKAT OFF MOB CASE

Af Bruce Golding

The Feds søger at diskvalificere advokaten for en angiveligt mobbet-up entreprenører repræsentant anklaget for at betale bestikkelse i en massiv labor-afkrævning af ordningen.

Ordningen førte til fordrivelse af tømrere boss Michael Forde og to andre fagforeningsledere.

Joseph Olivieri's advokat har en \ "ikke-waiveable \" interessekonflikt, fordi hun er en \ "faktisk vidne \" om en mened sigtelse mod ham, sagde anklager Lisa Zornberg i retten i går.

Zornberg sagde advokaten Michele Bonsignore repræsenteret Olivieri, et ry Genovese familie associeret virksomhed, da han nægtede under ed har nogen forretninger med drywall entreprenør James Murray, som er under anklage.

Olivieri blev navngivet i sidste uge i en fejende, 29-count Manhattan føderal domstol indictm

onsdag den 23. september 2009

Mag ABCs: Radio Times dips nedenfor 1m

Salg af Radio Times er faldet under én million for første gang i nyere historie, som tv-programoversigter bladet sektoren som helhed nedture

onsdag den 16. september 2009

Udkonkurreret honduranske leder presser USA

Afsat honduranske præsident Manuel Zelaya har opfordret USA til at tage skrappere foranstaltninger til at hjælpe med at genoprette ham til magten.

Taler i Brasilien, erkendte hr. Zelaya, at Washington kraftigt havde modsat sig hans afskedigelse.

Men han sagde, at USA var den største handelspartner i Honduras og kunne lægge mere økonomisk pres på kuppet ledere, som afsatte ham i juni.

Obama Regeringen har suspenderet $ 18m (£ 11m) i udviklingsbistand til Honduras.

Politiet i Honduras sige mindst 40 mennesker demonstrerede til fordel for hr. Zelaya tirsdag blev tilbageholdt i den offentlige ro og orden i hovedstaden Tegucigalpa.

Hr. Zelaya blev sendt i eksil den 28. juni, midt i en magtkamp over hans planer om forfatningsændringer.

Hans kritikere sagde, at flytte tog sigte på at fjerne den nuværende sigt grænse for tjener som præsident, og bane vejen for hans genvalg.

Efter hær-ledede statskup, taleren af Kongressen, Roberto Micheletti - forfatningsmæssigt sekunder i kø for at formandskabet - blev taget i ed som midlertidig leder.

tirsdag den 8. september 2009

banden på buzzzz

Er du til dansk humor, skal du lige prøve at logge ind her. Her er lækre kendis klip når du søger lidt ind bagved. Det starter så fint ud med christian på Aktion. Se blandt andet hvordan han vil løse bandekonflikter, cykeltyverier, eller se hans street trylleri. Du vil ikke blive skuffet. Det lover jeg dig.
http://www.dagensbuzz.dk/

søndag den 6. september 2009

Indonesien bombe mistaenkte \ 'ikke doed \'

DNA-tests viser, at en mand dræbt i en weekend razzia ikke var Noordin Mohammed Top, en af regionens \ 's mest eftertragtede mænd, indonesiske politi siger.

Den døde mand - blev dræbt i slutningen af en belejring på et afsidesliggende gård i Central Java lørdag - blev opkaldt stedet som en mistænkt i to 17 juli bombeangreb.

Politi kilder havde tidligere sagde, at de havde dræbt malaysiske født Noordin.

Han har fået skylden for en række angreb, herunder juli hotel bomber i Jakarta og 2002 Bali eksplosionerne.

"De døde krop er Ibrohim ... Vi har forsøgt at matche DNA med prøven fra Johor [Noordin \ 's søn], og det gjorde \' t match," politiets talsmand Nanan Soekarna fortalte en nyhed konference.

Blomsterhandler fixer

Han sagde Ibrohim var en blomsterhandler, som havde arbejdet på JW Marriott og Ritz-Carlton hoteller i den indonesiske hovedstad.

Han er mistænkt for at have hjulpet forberede sidste måned \ 's to angreb, der dræbte ni mennesker, herunder seks udlændinge.

Politi frigivet nye sikkerhed kameraet optagelser viser en mand identificeret som Ibrohim eskortering den påståede Marriott bombefly omkring hotellet den 8. juli, og senere bringe bomber materiale ind i hotel \ 's personale-kun læsserampe.

"Ibrohim var en byplanlægger, der altid var til stede på møderne med Noordin Top," Mr Soekarna sagt.

Politiet siger, de troede Ibrohim skulle have været en selvmordsbombemand sig selv i et planlagt angreb på det indre af præsident Susilo Bambang Yudhoyono.

At plot var foiled i sikkerhedsstyrkerne \ 'angreb sidste weekend på Central Javanesisk bondehus hvor sprængstoffer blev fundet, politiet sagde.

Handler om et tip-off, indonesiske politi monteret det 16-timers belejring af den gård, hvor Noordin blev oprindeligt hævdede at være blevet dræbt.

Analytikere havde tvivlet skadebehandlingsrepræsentanten og medier senere rapporterede politiet kilder siger Noordin sandsynligvis var flygtet ud af bondehus cirka to timer før RAID begyndte.

Hans ry som den mest ønskede - men mest flygtige - militant i Sydøstasien vil kun blive blanksleben ved den seneste fiasko at fange ham, analytikere sagde.

Han menes at have dannet en voldelig aflægger af Jemmah Islamiah militante netværk, efter nettet opdelt i løbet af de anvendelser af vold.

Samt 2002 Bali-bomberne, Noordin menes at have været bag angrebene på Jakarta Marriott i 2003, den australske ambassade i 2004, og også på en række restauranter i Bali i 2005, hvor mere end 20 døde.

tirsdag den 1. september 2009

I nyhederne

Hvis du cost-bevidste (læs: billig) som jeg er, vil du sætte pris på den værdi, du sætter til din DIY projekter. Jeg kunne godt lide denne artikel, fordi den tilbyder nogle virkelige liv potentielle omkostningsbesparelser på arbejdspladser lige fra installation parket til erstatning countertops til wallpapering og hvordan du kan spare penge - selv om du kun gøre en del af jobbet, inden den væk til en professionel.

Det gjorde mig meget bedre om det arbejde jeg har gjort hidtil, og det arbejde, der stadig ligger forude i prepping badeværelset vægge for den nye tapet. (Og hvad der er sjovt er, at en af de måder deres citeret ekspert siger at fjerne gammelt tapet - præcis, hvad jeg allerede gør!)

Sætte de penge du gemmer tilbage i dit hjem isn'ta dårlig idé enten. Her er nogle idéer om, hvordan man bruger det uden at gå over bord. Og hvis du bor i Denver område, her er nogle gode steder at få diskonteret materialer til dit næste projekt.

Men hvor meget er for meget? Jeg fandt dette kort i BusinessWeek, som hjælper med at besvare spørgsmålet: Er din House A Money Pit? Jeg er med forfatteren selv. Jeg tror, nogle af de omkostninger fremskrivninger var utroligt lav.

Opnå nogen form for succes i en større DIY projekt kræver en ting: organisation. Denne artikel giver nogle nøgler til at blive organiseret før og under processen. (Denne artikel emmer af moderen, jeg sværger, det sker.)

Jeg gemt det bedste til sidst. Hats Off to Tonawanda, NY, hvor byens ledere for nylig vedtaget et hjem skat pause om visse ejendom forbedringer. Ifølge borgmesteren: "Den nuværende lov straffer folk, der holder op fra deres hjem." Det er den måde, ejendomsfinansiering forbedring skal ses.

Det er langt fra den opfattelse af vores vidunderlige guvernør i den store stat Illinois, der har tilbudt nogle tvetydige forslag til skat "andre ydelser til bygninger og boliger", som måske eller måske ikke indvirkning hjem forbedring.