onsdag den 14. november 2007

Akhenatons hemmelighed


De 12-årige tvillinger, John og Philippa, er helt almindelige børn. De bor hos deres smukke, almindelige mor og deres rige almindelige far og derudover har to almindelige hunde.
Det er i hvert fald virkeligheden for de to børn indtil de pludselig får visdomstænder. Herefter ændrer deres verden sig drastisk. Mærkelige hændelser begynder at finde sted omkring de to børn og hvorfor er deres hunde så menneskelige?

Svaret er enkelt: John og Philippa er djinn'er! (dvs. en form for lampeånder) Mens tvillingerne er på sommerferie hos deres onkel i London hvirvles de ind i et hæsblæsende eventyr der fører dem fra det varme Egypten til det kolde Nordpolen.
Akhenatons hemmelighed skal for alt i verden løses og det før de onde djinn'er gør det, for ellers vil verden som vi kender den forsvinde i kaos.
Kampen mellem det gode og det onde bliver nu en realitet for børnene og de må bruge alle deres nyopdagede djinnkræfter på det godes side.

En humoristisk og særdeles velskrevet roman som kan læses af alle.
Handlingen er gribende og bogen er hurtigt læst for når kampen mellem de gode og de onde djinn'er raser, påvirker det også menneskernes verden.
Denne yderst fantasifulde fortælling byder på alt godt (og ondt) fra djinn'ernes verden, latter-krampe-fremkaldende ord og ikke så lidt opfindsomhed fra forfatterens side.

Håndværker - colic-help - skate - board - 69 - kosmos