onsdag den 27. januar 2010

Beautiful Bargello: Fire \ "4-vejs \"

Mange gange er det et spørgsmål om farver, tråd valg, og arrangement, der gør et projekt, der kommer til live som en smuk dekorativ hjem tilbehør!

Liz Morrow's blog, LIZART, er en af de meget meget få Broderi blogs, jeg ser på jævnligt, og her til morgen, som jeg beundrede de smukke farver og virkningen af konturerne på dette nye stykke, jeg indså, at det er en meget enkel mitered Bargello mønster - helt elementære, og en stor én for nogen til at begynde.

Men det arrangement af de fire, der ud over den dejlige valg af overdyed tråde, osv., gør det en, at nogen ville nyde at gøre.

Jeg var overrasket over den enkelhed af designet, som Liz er, efter min mening, den bedste af de Bargello kunstner / designere i disse dage, der overgik Elsa Williams stil mange af os startede med i 70'erne - såvel som Dorothy Kaestner's Fire -Way Bargello, som jeg syntes var meget fascinerende.

Anyway - uanset om du har eller ikke har virket Bargello, skal du gå tage et kig og se på den proces, som hun udbyttet. Hun siger, at hun har andre farvekombinationer fungerede så godt - og jeg håber, det her vil være tilgængelig som et mønster, jeg kan prøve for mig selv!

torsdag den 7. januar 2010

The Fall Line

Enderby Design har en ny Fall linje af capelets debuting dag. Lavet af min Nanas vintage stof med kærlighed fra mig til dig ....









Alle fotos af Sam Zide.

tirsdag den 5. januar 2010

Elguitarer

Læg søgningen ud på www.soundsourze.com, hvis du skal investere i en elektrisk guitar. Soundsourze.com sikrer en kvik forsendelse og fjorten dages returneringsret. Din levering kommer altid sikkert til dørs. De gør en masse ud af at emballere dem forstandigt. Hos Soundsourze får du instrumentet til dig, uanset om du er 100% nybegynder eller meget rutineret. Ligetil og nemt klaret.
På Soundsourze.com får du altid fornuftige priser, bedste service, samt den bedste kvalitet. Hvad enten du er på jagt efter mikrofonstativer, slagtøjstilbehør, basstrenge, violiner, harmonika, el guitar eller højtalere, er Soundsourze.com i stand til at hjælpe.

308 9:e St. SE-dagen foer Drywall

Her er projektet på fredag eftermiddag. A / V-holdet kommer i løbet af weekenden for at køre ledninger for video post-system, højtalere, alarm, kabel og internet. Så mandag den Sheetrock besætningen kommer ind til tæt på alle væggene. Vi har allerede alle vores inspektioner, og vi er klar til at gå. Jeg kan ikke vente med at se projektet efter at alle væggene er op.

De forreste er malet og den nye trim går i. Vi brugte en oprindelige hus fra 1880'erne rundt om hjørnet som model, og gentaget det her. De skridt, der er nede, men vil blive genopbygget i denne uge.



I ryggen, fik balkon dækket i metal og de skridt, blev afsluttet.



Her er den aktuelle situation i øverste etage. De nye gulve er i. De er ufærdige, men kommer med en watersealer for skibsfarten. Efter at væggene er afsluttet, vil gulvet blive slebet, farves og forseglet.



Her er gulvet installatører, der arbejder i køkkenet.



Dette er den mester bad ovenpå. Du kan se foring i stand-up shower. Vi har også VVS for dobbelt dræn.



Her er kælderen. Loftshøjden er stor, og det vil være en fantastisk in-law suite for de nye ejere.