søndag den 5. oktober 2008

btka.dk

btka.dk er en web-side hvor grundtanken er at levere kontakt imellem forbrugeren og håndværkeren.
btka.dk forsimpler det besværlige arbejde, som bygherrer er nødsaget til at gå igennem når denne henter tilbud fra fagmestre.

Indlevér bare dit arbejde en enkelt gang på btka.dk. Mindst tre uafhængige fagmænd vil opsøge dig for at give et tilbud. Den form for service fra btka.dk er uden omkostninger og uden tvungne aftaler. Efterhånden er det meget anerkendt og brugt at få håndværks prisoverslag ved hjælp af internettet. Hidtil har det været reglen, at man som kunde selv kontakter eksperten når man har et problem, der skal varetages.
Såfremt denne udvikling skrider fremad lige så hurtigt, som frem til nu, vil denne tradition ganske snart være overstået. I tiden som følger vil det være fagmanden som kontakter dig.
Det er oftest en langsommelig og besværlig process at få taget kontakt til forskellige arbejdsstyrker kun med det ene formål, at få flere uafhængige opgavetilbud til at holde op mod hinanden.

Alene det at få kontakt til nogle der har overskud til at tage vare på din opgaveforespørgsel er ofte et besværligt arbejde. btka.dk er gode til at bygge broer mellem firmaer af enhver slags og de bygherrer, som har brug for deres kunnen. Systemet er sådan, at du beskriver opgavens omfang og karakter på web-siden btka.dk, og så er det ikke nødvendigt for dig at foretage dig yderligere. Efter kort tid rettes der hendvendelse til dig af mindst 3 dygtige firmaer, som alle vil tilse opgaven og tilbyde priser og betingelser.

Herefter vælger du blot det tilbud, som dækker dit behov på den bedste måde. Det skal dog bemærkes at det er uden bundne aftaler at indhente forskellige bud på btka.dk, så du skal ikke føle dig forpligtet at underskrive handelen. For øvrigt er det bekostningsløst at hente et flere forskellige håndværks tilbud at sammenligne hos btka.dk, da fagmestrene yder et lille gebyr som går til dét, at være tilknyttet denne ordning.

Mange folk ville så frygte at arbejdsstyrkerne medregner dette beløb fra dette abonnement i slutprisen, men sandheden er dog anderledes.
De indvolverede eksperter er opmærksomme på at man, som bygherre, modtager talrige sideløbende alternative tilbud. Af samme grund leverer de den mest fordelagtige pris de er i stand til at præstere, i håbet om at blive udvalgt. Resultatet er, at denne måde at indhente tilbud på hjælper med til at sikre at arbejdet udføres både lettere og samtidigt på bedre vilkår for bygherren. Fagmandens fordel kan findes i de mange ekstra opgaver han bliver kontaktet om, i forhold til den ældre metode, hvor konsumenter oftest opsporede fagmændene i lokal håndbogen. Denne, hvilken han for øvrigt på lignende måde måtte betale en pris for at holde sig repræsenteret i. For specialisten repræsenterer dette en yderst målrettet markedsføringsmetode, i stedet for at købe reklamer i lokalbogen, diverse regionalhåndbøger med mere. På btka.dk er det muligt at indhente arbejdstilbud fra malerfirmaer, tømrersvende, murermestre, smede, anlægsgartnerfirmaer, brolæggere, kloakmestre, arkitektvirksomheder, og i det hele taget alle alment brugte håndværksbrancher, men ligeledes revision, web-designere mm.
Mange nye brancher kommer til løbende, så du kan jo bare forsøge sig.

Det er som nævnt 100% gratis og uforpligtende at få tilbud fra btka.dk.