onsdag den 25. juli 2007

SKINEMA

Boganmeldelse: Skinema


Langt om længe har Chris Nieratko begået en bog. Som du burde vide er han den næstsjoveste skribent der nogensinde arbejdede for Big Brother. Bestemt ikke noget lille kompliment.

Totalt velfortjent at han har fået udgivet denne samling af korte historier på Vice’s forlag.

Jeg har kun de varmeste anbefalinger.

Druk misbrug overdrev
250 sider mere eller mindre dårligt kamufleret som anmeldelser af pornofilm. En hel del billeder af store bryster også. Har man så læst det hele før? Så skal du have været tidligt ude. Personligt har jeg gjort mit bedste for at støve hans skriblerier frem og der var masser i bogen jeg ikke havde set før.

Hvis du er blank og ikke aner hvad jeg snakker om er den korteste forklaring som følger. Selvoptagne og –udleverende anekdoter fra drukken og misbrugets overdrev i den mest trøstesløse del af staterne, New Jersey. Sat på papir af den selverklærede: ”Greatest monosyllabic writer of our generation”.

Perfekt til at have liggende på lokummet.
Jeg ville have citeret en af historierne, men kunne ikke finde den selvom jeg har bladret bogen igennem to gange så det bliver fra hukommelsen. Noget med (endnu) et besøg på en stripklub. Strømmen ryger. En ressourcestærk gæst går i gang med at bikse noget med nogen billygter sammen og i mellemtiden kommer en stripper ned til vores hovedperson for at snakke. Så siger han et eller andet i retning af: ”Listen honey, I’ve got a woman at home that has been trying to get me to talk for three years. She hasn’t succeeded and you won’t either.” Specielt den sidste sætning er jeg i tvivl om jeg husker korrekt, men pointen er god nok.

Udover bogen anbefales www.chrisnieratko.com, hvor alle de ting han nåede at skrive for Big Brother og lidt til er gengivet.

colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler