søndag den 29. juli 2007

Masterseek

Masterseek is a new business search engine. Here you can find company profiles from- at time of writing - around 45 million companies in 75 countries.You can search locally or globally. Naturally you can also upload a profile of your own company. This way you can generate contacts to other likeminded companies or future businesspartners.
Give it a try - I´ll bet you you´ll find what you´re looking for.

masterseek

Mænd der hader kvinder

Mænd der hader kvinder er en sindssygt spændende bog!
Der er flere omdrejningspunkter, og der sker hele tiden uventede ting.. Det er en bog der bare skal læses! 523 sider..

Mikael Blomkvist har brug for en timeout. Han er lige blevet idømt tre måneders fængsel for bagvaskelse af finansmanden Hans-Erik Wennerström og beslutter sig til at tage en pause fra sit job som journalist ved tidsskriftet Millennium.

Samtidig får han en usædvanlig opfordring. Henrik Vanger, pensioneret direktør for Vangerkoncernen, vil have Mikael til at skrive slægtens historie. Men det viser sig snart, at familiekrøniken bare er et dække over Mikaels virkelige opgave: At finde ud af, hvad der skete med Henrik Vangers unge slægtning, Harriet, som forsvandt for snart fyrre år siden.

Mikael Blomkvist påtager sig modvilligt opgaven og til sin hjælp får han Lisbeth Salander, en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet, en fantastisk researcher og landets bedste hacker. Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og møder en mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane.

Mænd der hader kvinder er første bind af tre om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, et enestående nyt makkerpar i skandinavisk kriminallitteratur. Det er effektiv og vedkommende underholdning, skrevet med en sikker fornemmelse for den tid, vi lever i.

colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler

torsdag den 26. juli 2007

Bloggerwave

YES - er det eneste jeg kan sige: Tjen penge på din blog, siger de. OK, det gør jeg så. Der er vel ingen grund til at lade være! At tænke sig: Blive tilbudt Dkr. 50,- for at sige mine ærlige mening om et produkt... Det gør jeg jo alligevel i forvejen, så hvis jeg kan blive betalt for det samtidigt... fantastisk. Jeg kunne skrive at bloggerwave er det værste koncept jeg nogensinde har set, og de vil betale mig for det alligevel!
Det har jeg imidlertid ikke lyst til, da Bloggerwave i mine øjne er et genialt firma, der kan generere lommepenge for et minimalt stykke arbejde...
hvad kan jeg sige??? - KOM IGANG!!!!!!

Bloggerwave

onsdag den 25. juli 2007

SKINEMA

Boganmeldelse: Skinema


Langt om længe har Chris Nieratko begået en bog. Som du burde vide er han den næstsjoveste skribent der nogensinde arbejdede for Big Brother. Bestemt ikke noget lille kompliment.

Totalt velfortjent at han har fået udgivet denne samling af korte historier på Vice’s forlag.

Jeg har kun de varmeste anbefalinger.

Druk misbrug overdrev
250 sider mere eller mindre dårligt kamufleret som anmeldelser af pornofilm. En hel del billeder af store bryster også. Har man så læst det hele før? Så skal du have været tidligt ude. Personligt har jeg gjort mit bedste for at støve hans skriblerier frem og der var masser i bogen jeg ikke havde set før.

Hvis du er blank og ikke aner hvad jeg snakker om er den korteste forklaring som følger. Selvoptagne og –udleverende anekdoter fra drukken og misbrugets overdrev i den mest trøstesløse del af staterne, New Jersey. Sat på papir af den selverklærede: ”Greatest monosyllabic writer of our generation”.

Perfekt til at have liggende på lokummet.
Jeg ville have citeret en af historierne, men kunne ikke finde den selvom jeg har bladret bogen igennem to gange så det bliver fra hukommelsen. Noget med (endnu) et besøg på en stripklub. Strømmen ryger. En ressourcestærk gæst går i gang med at bikse noget med nogen billygter sammen og i mellemtiden kommer en stripper ned til vores hovedperson for at snakke. Så siger han et eller andet i retning af: ”Listen honey, I’ve got a woman at home that has been trying to get me to talk for three years. She hasn’t succeeded and you won’t either.” Specielt den sidste sætning er jeg i tvivl om jeg husker korrekt, men pointen er god nok.

Udover bogen anbefales www.chrisnieratko.com, hvor alle de ting han nåede at skrive for Big Brother og lidt til er gengivet.

colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler