søndag den 30. november 2008

Den ladybug altid vinder .

lille: La vie Priv é e des insekter (advarsel: auto-play-lyd). Dette er en serie af korte, sjove film uden dialog (så du behøver ikke at vide franske at værdsætte dem), der kombinerer de faktiske optagelser med 3d animation. Film kan nævnes: bouse Derfor! , catapulte, chewing gum, hyperactive,
l'attaque de la sucette rose, les vers sont dans la pomme, libellules, petit repas entre mouches, silence, top départ and zzzeplin.
Artists may also be interested in the handsome character sketches on their site.

fredag den 28. november 2008

Den ideelle alder for ?teskab ?

Har du en ideel alder at gifte sig (hvis du vil eller desværre, kan , bliver gift overhovedet)? Mine forældre giftede sig i deres tidlige tyverne, men jeg kan ikke forestille mig at blive gift før alder 30.

Jeg spørger, fordi videnskabsfolk stiller det samme spørgsmål , med modstridende resultater. Jeg er ikke overrasket over deres manglende konsensus - ægteskabet betyder meget forskellige ting for forskellige mennesker, og bestemme den ideelle alder at gifte sig, afhænger af, hvorfor folk gifte sig i første omgang.

Der er kun en grund til ikke at gifte sig, efter min mening, og det er af frygt. Visse personer (mandlige og kvindelige) nyder at fortælle kvinder, at vi varer med tidlig expiration dates, men det er ikke sandt. Fra min favorit pige guide nogensinde:

Jeg tror, at så mange over tredive gifte sig ud af frygt for at blive alene en dag - ikke nødvendigvis nu, men nogle dag - som for kærlighed eller kompatibilitet med en særlig mand. Planen synes at være at få nogle en mens de få gode og med den tid, du mister din ser han vil være alt for sikkert limet til dig at komme væk.

Er det ikke dumt? En mand kan efterlade en kvinde på halvtreds (selvom det kan koste ham nogle dejen) så vel som du kan forlade retter i vasken. Han kan forlade et hvilket som helst tidspunkt før derefter for, og det kan du forlade ham , når du finder din fodbold helten udvikle sig til byen beruset. Så har du det hele til at gøre igen, som om du ikke havde gobbled ham op i ungpigeagtig hast.

Hvor meget saner og sødere til at gifte sig, når du har både jelled.

-- -fra Sex & the New Single Girl , som Helen Gurley Brown

Min bedstemor (som gift i hendes teenagere og er stadig gift) er enig.